På tal om fredag..

Jag spenderade fredagen med Johanna och Jennifer! har glömt att berätta hur otroligt trevligt vi hade det :) Det var kul att se hur du bor Johanna, nu lär det bli av fler ggr med tanke på att det närmare än close. Det blev en fantastisk kväll med utgång på nyöppnade Estrada (vilket var rätt kasst enligt mig) och sedan Bj. Fick även lite annat trevligt sällskap senare på kvällen. Tack för den!




Schmaaaack!

Tack..

Jag och Jennifer, Jennifer och jag! Sommaren 2010 blir det utomlandsresa för våra kroppar! Kanske roadtrip i kalifornien? Vi spikar den!

Tack för att du finns för mig, alltid!



Och till alla mina andra underbara vänner. Är nog dålig på att visa att jag uppskattar er så som jag gör! Utan er skulle jag inte vara den jag är! Ni vet hur mycket jag älskar er :)

Mange & broder fluff

Nu sitter jag här med mina två mongolider till vänner. Tillsammans blir vi tre. 
Jag ber om ursäkt för att jag är seg på att uppdatera, det positiva i det är väl att jag vet att ni är här och kikar var eller varannan dag ;) 
I lördags natt var det dags för allas underbara Lydia att komma hem från Spanien. Jag och Marlene bestämde oss därför för att möta upp henne. Två halvsletna figurer med svart peruk och glajjer kliver in på Arlanda flygplats för att leta upp ankomsthallen. Några minuter senare kommer hon ut och kastar sig i mammas famn, hon har då ingen aning om att vi står och lurar bakom pelaren en bit bort. Vi smyger precis bakom en lång stund då de börjar gå mot garaget men ingen reaktion bakåt? trött eller vad. Till slut får hon syn på oss men det tar ett tag innan hon hajjar läget :D underbart var det! 

Hade dock håret utsläppt på denna bild men ack så snygga. Kl.02,00 ... 

Muminpappan är rätt söt ändå..

Nu tycker ni att jag borde skriva något vettigt eftersom det var ett tag sen sist. Då kan jag bara meddela att jag inte tänker göra något långvarigt av det här utan bara tala om att jag är på väg ut i solen, in till stan. Det blir en fika med Fiffin och lite kik i favoritbutiken Zara på Drottninggatan. Kanske hinner man med Porrbukiten på Söder också?
Med mig på tåget tar jag en skön bok som jag kan läsa.. att rekommendera!



Heeeeh! Ya´ll PEACE OUT!  

Marbella it is!

Har precis fått veta att biljetterna är bokade och klara! Kan det bli bättre? Det blir alltså Marbella i Juni med mina underbara vänner. Ska bli grymt!
Jag hoppas på att man kanske kan göra bra ifrån sig på intervjun på fredag, jag vill verkligen ha jobbet!



Utanför våran lägenhet, här ska vi ligga och steka våra stekiga kroppar!

Ha en bra dag!

00:40

Jag bara KAN inte sova! Vad håller mig vaken? Nooooooo clue. Jag vill ha mysigt sällskap! Hoppas man kanske kan få det snart..


Ny vecka - Nya tag

Nog för att det är ny vecka nu men det känns inte som att jag har sådär jättemycket för mig om dagarna nu. Imorgon har jag iofs fått ett jobbpass på mitt gamla jobb vilket skrapar säkert ihop några slantar. Jag försöker ta så mycket jobb jag bara kan nu så att Marbella kan bli av i sommar! På onsdag blir det nog stan' med Marlene, vi ska fixa lite inför surprisen ;) kommer bli en bra sådan. Torsdag blir det stan' igen för en fika med Sophie, det var länge sen vi sågs nu! Sen har vi även fredag som är bokad med Johanna, Jennifer & Sophie. Vi måste prata gamla USA minnen och käka middag tillsammans hemma hos Johanna, sedan blir det utgång!

Johanna, Sophie & Jennifer! Ska bli kul o se er igen!




Nu ska jag försöka dra med lillebrorsan ut på en joggingtur på spåret! Wish me luck!

Vilken helg!

God dagens gott folk! Jag måste medge att jag är hyfsat pigg ändå efter en hårt festande helg med få timmars sömn. I fredags bar det av till härliga BJ i Uppsala efter att ha förat hos Kaisa och Kiira i vanlig ordning. Som vi säkert alla har gjort skenade jag iväg kanske reält med mina glas och dimman fångade mig redan någon timme efter att vi kommit dit. Det finns väl vissa saker som jag gjorde och som lika gärna kunnat vara ogjorda. Men inte deppar vi för det :)

Lördags förmiddagen bjöd på sol, massa sol! Som vanligt tog det några timmar för oss att ens komma utanför dörren vilket innebar att det fina vädret var så gott som över när vi kom ut. Vi bestämde oss då för att strunta i promenaden och gick till Ica för lite hemköp av pizzadeg och dess tillbehör. Tack för en underbar helg!

Idag åkte jag och mamma in till Sthlm för en fika med bror min. Vi kikade in på ett mysigt ställe på Götgatan där vi sedan avnjöt en stor latte medan snöflingorna hasade sig ner från himlen utanför. Usch och fy, ge mig vår istället!

         



Nu blir det en stund framför Tv:n med min kära familj! PUSS

Friday I´m in love

Jaha kära ni, då var det fredag igen! :) Har precis kommit till brudarna i Uppsala.. i vanlig ordning brukar jag hamna här när helgen kommer.
Måste dela med mig av lite goda nyheter.. ska på arbetsintervju nästa fredag! Jaaaaaaaaaa! Är superglad. Hoppas jag gör bra ifrån mig och inte klantar mig på grund av nervositet.

Ikväll blir det utgång! Vet inte riktigt vart vi ska men det är ett senare problem.

Hörs senare! Puss på er!

01:45

Jennifer säger:

ja, i hettans stunder går man änna lite långt ibland så var försiktig ..


To die for

Jag och mamma har precis sett filmen Australia. Bra film men otroligt lång. Hur som helst blev jag helt kär i den här underbara skapelsen, Brandon Walters. Woaaaaaaah. Jag typ drunknade i hans ögon. Jag bara måste få adoptera lillkillen nu med desamma!







Ja tack...

Nej! Nog om det här.. Jag ska försöka få mig en blund nu om en stund, kan bli svårt dock.
I helgen blir det troligtvis utgång på lördag, iina och jag har våra planer.. Och kanske en öl med trevligt sällskap på fredag, vi får se.

En annan sak som glädjer mig, snart kommer min kära vän Lydde hem från spanien! Vi har saknar dig.

Med detta önskar jag er en god natt och söta drömmar. Det ska jag ha..

What a wounderful thing

Hej alla!
Vilket galet väder vi har idag! Jag sitter här maxad med vårkänslor hela väger ner till tårna. Underbart med sol och värme! Jag har umgåtts med iina hela dagen. Vi har solat, fikat och bara haft det allmänt mysigt som vi brukar. På vägen ner till solariet mötte vi någon jag inte ville möta just då. (Eller?) Usch, jag känner mig urfånig som bara .. inte gjorde något. Ibland är man bra dum.

You n' me



Ska fixa vidare i mitt rum nu tänkte jag. Det börjar likna en soptipp mer än mitt sovrum. Nej, nu överdrev jag en droppe. Hur som helst behövs det fixas!

Be right baaaaaack.

Balls of steel

Ligger i sängen och bara myser :) Pratar med lite sköna människor på msn och har för övrigt bara haft en lugn kväll med mamma och lillebror. Så som måndagar brukar vara.
Kikade ni på Ballar av stål? det gjorde jag, haha! Vilket sjukt program. Det måste följas!

Min kära vän iina har en otroligt söt klänning hon har sytt som jag bara måste ha. Har därför beställt en likadan i annat tyg som jag hoppas på att du orkar göra snart :) Hon är otroligt duktig på att sy & fixa och har även andra snyggisar att kika in på hennes blogg Designbyiina.blogg.se Faaantastiskt!


Made by: iina Lindén

Nu ska jag mysa vidare, God natt!

Rihanna herself

Här har vi den absolut hetaste, coolaste just nu! Without a doubt!





All lights on you.

Tröttare än tröttast!

Gaaaaaah, vad trött jag är! Det är inte lagligt att vakna upp som ett vrak när man har sovit till halv 11.
Jag och iina ska sknalla över till Kim nu, vi får snålskjuts hem idag.

Hej då tjejer, Hej då Uppsala! I´ll be back soon.



// Jennika


Som man bäddar får man ligga

Hejsan Hoppsan!

Jag, iina och Kaisa har precis kommit hem från en underbar promenad i solen (observera SOLEN) som för första gågen var framme och värmde riktigt gott. Är våren påväg tro? Vi tog oss ner till Cafét Fågelsongen för en lång, mysig fika. Skönt att ta det lite varsamt sådär dagen efter.

Igår blev det som sagt Melodifestivalen och utgång!
Min Måns gick tyvärr inte vidare och en otippad icke-favorit vann istället. Jag tror kanske att hon kan ha en bra chans sen, men nej, ingen favorit. Efter lite ilska men ett försök för förståelse gick vi ner till Gillet och körde gärnet! Ett nytt favorithak med grym stämning och musik enligt mig. Som vanligt blev det Platina efteråt.

Varsågod - smaka på gårdagen!

       
     
     

Nu ska vi köra myskväll! Vi ska fixa enchiladas och kolla på wipe out. 

Tack Heeeeej!

Självaste lördag

Sitter just nu hemma hos steraken själv. Hon visar just nu upp sin kamel.. Haha. Jag vet inte..

Jag, iina, Kim och hennes raggare gick ner på stan och käkade en himelsk god sallad på favvostället Cupido. Mycket gott! Senare gick vi vidare för att inhandla det viktigaste infö kvällen, nämligen alkohol och strumpbyxor. Ikväll blir det melodifestivalen och senare en skön kväll på vårat favvoställe Gillet. Jag hoppas och håller på Måns ikväll, hans låt är grym! Det återstår o se.

Nu ligger stekarn i sängen och smälter sina nudlar som hon slängt i sig på några minuter. Och jag fick smaka på direktinporterad ananas från Thailand. Sjuuuuuukligt gott! Det är pappa Tommy som har flugit hem.

Nu ska jag bege mig till systrarna sisters. Måste nog lägga på ett kol känner jag.

Kör hårt alla raggare där ute! Ikväll blir det rööööj.

Puss och kram från mig





The steeeaker herself.


Breakfast time

God morgon alla sköna!
Har iofs varit vaken i 3 timmar (inte fullt så vanligt när jag är ledig). Elektrikern har redan varit här .. det var ju inte "Guds gåva till kvinnan" som klev in genom dörren direkt men nu är felet fixat! Tack så mycket.

Jag är huungrig. Magen fullkomligt skriker på mig, JENNIKA - ÄT!
Jag blev sugen på Dunkin Donuts kände jag. Man saknar den där onyttiga, amerikanska frukosten man käkade där borta ibland .. (ibland). En favorit var cinnamon/raisin bagel med cream cheese, Mmm! Det låter inte så värst gott kanske men jag skulle dö för en just nu! TjockisJennika har talat.







XOXO

Haha..

Jennika och Tobias - i en ... Quickstep!  Woaaaaaah.





Bäst jag tittar ner i golvet?

Med glimten i ögat

Så nu ligger man här i sängen .. skapligt utmattad. Har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna känner jag. Men det gillar vi!
Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men sjukt trevlig. Åkte spontant in till Stockholm på kvällen för att ta några bärs med en nyfunnen vän.  Några bärs blev senare ett besök på Spy Bar, mycket trevligt. När kvällen/natten närmade sig sitt slut, fick jag sällskap hem till brorsan på Grev ture gatan för att senare slockna på soffan. Fler sånna kvällar!

Ett vackert Stockholm - by night ..



Idag har det varit andra bullar! Vackande upp i soffan med en otrolig huvudvärk när telefonen ringde. De ringde från jobbet jag sökt och ville att jag kom på intervju, mycket bra. Det var bara att klä på sig och åka mot Upplands V. Jag känner på mig att det gick helt ok men vill inte hoppas på för mycket.

Imorgon är det fredag. Ska nog åka in till Uppsala och krama om mina tjejer, det var länge sen nu. Det blir mysigt.

Nu är det nog bäst jag knyter mig. Det ska nämligen komma en elektriker hit hem imorgon (uaaah). Han kan komma antingen 8 imorgon bitti eller också 12 på dan. Det betyder att jag måste gå upp 08:00!! Tack för den. Hoppas han är snygg så det blir värt besväret.

Sleep tight everyone!


I´m hungry


Fullt upp!

Gó kväll allihopa!
Det blev ett kanonslut på Halmstad i fredags. Fullt drag på Mårten men lyckades inte riktigt med mitt uppdrag som jag hade tjatat om innan vi gick ut (men vi kör nya tag eller vad säger du Jensa?). Jag mådde helt okej dagen efter vilket man fick tacka för när man hade en låååång tågresa framför sig. Så var det med det! Jag planerar att åka och hälsa på er snart igen, hold on! (Ååh gud. Jag satt mitt emot en ganska ung pappa och hans lille son på säkert 1 år. Dom var så goa med varandra och det var det sötaste, finaste jag sett. Jag vill också ha..)

Idag har varit en riktigt rolig sådan! WOW! :) Åkte in på Tobias Karlssons danskurs inne i Stockholm i morse. Jag var lite skeptiskt över att jag var tvungen att åka in själv men jäklarns vad glad jag är att jag åkte! Vi körde Quickstep (tro mig, det är som det låter), Rumba (höfter, höfter, höfter) samt Paso doble. Han är otroligt duktig så lite stolt får man väl vara över att ha dansat med honom :) Jag tänker iallafall fortsätta nu så fort jag kikat upp allt! Ska slänga iväg ett mail till Tobias redan nu. 

Här har vi honom..



Jo! Jag hoppas på den här kroppen inom en snar framtid, haha! ;)





Klockan är 20:00. Tänkte att jag skulle se det nya programmet på 5:an..
Det verkar rätt kul!


Superfredag

Jahapp! Det närmar sig slutet på min resa här i Halmstad hos min Jennifer.. Sakta men säkert. Det har varit helt underbart att ha fått vara här och träffat alla sköna kompisar du har, Jensa! .. Och dig såklart! Det finns ju som sagt ingenting vi inte klarar av tillsammans ;)
Ikväll blir det en sista dunderkväll! Det är superfredag (superfredag är det första fredagen varje månad) på Mårtenssons och vi ska såklart dit! Det verkar som om det blir mkt folk ikväll vilket är kul. Vi kom precis hem från stan' och har laddat upp med massa dricka för kvällen. Vi får se vad kvällen har att bjuda på :D Återkommer senare.



Halmstads stiligaste mat och nöjesprojekt. Tre barer, två dansgolv och massor av vacka människor.

RAMLÖSA - med smak av mango

Hey alla birds out there!
Jennifer har knallat till skolan. Jag sitter här. Musiken spelar på för fullt. Diskbärget på diskbänken stirrar på mig när jag sneglar i ögonvrån.   
Tänke bara en liten tanke på min kära pappa, jag saknar dig :) därför ska jag spela din favoritlåt. Jag har dåligt samvete för att jag aldrig är där.. en dag kanske det är för sent? Nej, skärpning på den!  

Igår hamnade jag och Jensa på kåren igen (stället vi var på förra onsdagen). Det var inte mycket folk men det blev en del dansande. Det slutade med att vi var 4 stycken i Jennifers säng på 120 cm. Haha! Konstigt nog vaknade jag upp ensam i morse, vad gjorde jag som skrämt iväg alla? sov med öppen mun kanske.  

Nu blir det dusch!  (Helt meningslöst inlägg egentligen, haha!).



Laaaater.

You make me feel good

David Guetta - Baby when the light



SMUTT påré!

Wednesday

Yeaaaajajaj! Vilken värk jag har haft i min mage idag. Känns iofs rätt skönt nu när man slipper vara orolig. Jag och Jensa träffade upp lite grabbar och tjejer på stan' tidigare idag och tog en fika på Espresso house. Det var första riktiga vårkänslan hittills, vi satt på uteserveringen i solen. Snacka plugg och studentliv, nollning och allt vad det heter. Jag försökte hänga med så gott jag kunde men som sagt, det är mycket att lära!

Kim & Raggarn' - Puss på er för denna fina månad tillsammans. v
Ska bli kul att få umgås mer så småningom.

JO! En sak till värd att nämna.. det blir Marbella i sommar med brudarna! Sol, värme, bada, steka, äta, umgås, coctails & midsommarfirande. Det tackar vi för.



Schnygg

iina taggade en rätt rolig bild såg jag för en stund sen. Helskön tavla med eget motiv, min fina 20-års present från mina tjejer.



Köpenhamn

Hej kära vänner! Det blev inget bloggande igår tyvärr! Jag och min kära vän Jennifer hade bokat tågbiljett över till Danmark, närmare bestämt Köpenhamn. Det blev till att kliva upp halv 8 igår morse, slänga i sig lite smoothie (Jennifer är grym på smoothie) och sedan bege sig mot tåget. Vi hann inte mycket mer än att sätta oss på våra platser innan vi båda somnade gott. Efter 2 ½ timme var vi framme!!
Jag måste börja med att säga att grabbarna var det absolut inget fel på. Som jag har letat alla år!! Inte visste jag att det var i Danmark av alla ställen i världen man skulle leta på. Haha, sikken idiot man har varit :) Därför tror jag att jag vet vart jag vill bosätta mig om några år.
För övrigt gick vi till en jättemysig restaurang och åt. Vi insåg snart att vi lyckats pricka in det absolut dyraste stället i hela Köpenhamn men betalade och såg allmänt glada ut ändå. Det var det ändå värt tycker jag, servitören var riktigt het. Vi återvände sedan ut i regnet för lite shopping. De hade så mycket större utbud på allt där! Gick man in på Gina Tricot tex. så fanns det två våningar till med massa kläder som inte finns hemma.
Runt 5 tiden gick vi och tog en öl på något Irish place, skitcoolt! Så fort man klev in så kände man den där träiga doften, den där härliga dialekten och musiken. Sen är det ju på sånna ställen ölen smakar som allra bäst! Jag är helt klart nöjd över gårdagen, det var supermysigt! Tack & puss Jennifer!

   












Just nu är Jennifer i skolan, jag har sovit extra länge idag. Passade på när man är själv. Jag bör nog fixa i ordning mig lite nu, tänkte ta mig en raggarsväng ner på stan'. 

Have a nice one!

RSS 2.0