Hm..

Först och främst, tack för igår Jonas. Det var mer än trevligt! Snart igen?

Det var nog allt jag kunde säga, ska jobba min första arbetsdag imorgon och min mage spricker av nervositet. Jag hoppas det går över efter några timmar imorgon..

Håller på att bli sjuk också tror jag, ska nog försöka sova några timmar nu (om det går).

Hej..

Fortfarande lika skön..



Känner du igen dig?

Is, tack!

Igår var en wacko kväll! Jäkligt kul dock :)
Var ute på festligheter i Uppsala med tjejorna, det var ett tag sen vi gjorde det tillsammans nu.
Iina och jag var som vanligt inte i tid när det var dags att ta sig in, men de andra väntade med tålamodet i behåll, antagligen är de vana nu?
Det blev Gillet och sedan vandrade vi vidare till Platina, favvoställen på lördagar! Det är så mysigt att vara där vid åkanten nu när det börjar bli s o m m a r.

Humöret på topp!





..fortsättning följer.

Uppsala by night.

Nu kör vi tjejer!

 

Uppe med tuppen?

Jag är lika galen som igår.. Vaknade 08:10 i morse. Det händer ALDRIG när jag är ledig och egentligen får sova. Varför kan jag inte sova längre? är det jobbet som ligger och spökar? nja, det känner jag inget av.

Jag fick meddelande från Securitas idag om lite tider för lära. Man ska ju gå med en handledare dom 4 första dagarna, känns tryggt :)
Det blir antagligen precis innan vi drar till Marbella. Det är tokigt nära nu!!

Hmm.... en powerwalk kanske?
Ligger kvar i sängen och funderar lite till :)

Tisdag och inget speciellt.

Hej alla glada!
Jag tyckte jag vaknade precis (09:00) men nu när jag tittar på klockan är den redan 13:50!! Det är inte okej att tiden går så fort.
Har precis gjort mig i ordning för dagens sysselsättning. Ska hämta upp iina för en tripp till Arlanda. Hon ska hämta pass och jag vill bara allmänt checka in läget, kanske säga hej till Lydde en sväng om vi har tur.

Ikväll kanske det blir en tripp till mormor & morfar, nu när man ändå är ledig tänkte jag. Då blir dom glada när man kommer och hälsar på ;)

Jag hade världens knäppaste dröm inatt btw! Jag blev lite besviken när jag vaknade upp och märkte att jag bara sov. Knasigt det där..



Puss & Kram på er!

-.-

.. och det här blir väl bröllopsnatten då! ;)



Breaaaaathleeeess

Den här låter ska jag ha när jag gifter mig. Om det nu blir så ...


Hej igen!

Äntligen kan man pusta ut och få en stund över till att skriva. Har haft varken ork eller lust.

Har kämpat mig igenom en lång, riktigt rolig vecka på Oxford, Arlanda. Nu är man färdigutbildad flygplatskontrollant! Mig kommer ni inte undan vill jag lova. Har fått en massa nya vänner och kollegor på vägen också :) Imorgon ska jag dit igen för att prova ut uniform sen kör det väl igång tror jag.

Idag och igår har det varit folkrace. Lillebror körde sin första tävling och gjorde bra ifrån sig, tyvärr inget pris den här gången. Nästan så man blir lite sugen själv när alla står och tjatar runt omkring :P men jag vet inte, det är tydligen för mycket "bondestatus" i det hela, haha. Vi får se.

Fredagen bjöd på vin hos J. Alltid lika mysigt hos dig. Jag hatar att resvägen tar 40 timmar innan man kommer fram men det funkar... börjar vänja mig nu. När jag väl kommer fram är det ju lätt värt det.

Melodifestivalen sög. När Norges bidrag framfördes av Alexander Rybak igår flippade jag och Lydde ur av asgarv! Vi härmade låten på ett skitfånigt sätt resten av programmet och sa, "Tänk om Norge vinner, vilket skämt!" men det händer aldrig... Nog för att han var söt, men det hör ju inte hit. Jo, Norge tog såklart hem segern.
Hade hoppats på Finland faktiskt, den var det ju lite drag i!



Nu blir det nog ett bad tror jag, är alldeles dammig!

Måndag!

Tänkte bara säga grattis till moster som fyller 40 idag! Nu väntar vi bara på kalaset. ;)



Det var som sagt första dagen på kursen idag. Det var lätt som en plätt att hitta dit och det var verkligen hur kul som helst! Alla i min grupp var jätterevliga och jag slapp sitta själv på lunchen ;) Skämt å sido. Våran föreläsare är sjukt bra och man kan inte annat än att lyssna på honom. Det slog mig efter kursen vilket ansvar det här är och vad jag gett mig in på. Men jag är taggad på det här. 
På onsdag blir det prov så nu tänkte jag öppna boken och plugga lite.. det var år sen man satt i skolbänken ju! Lite sömn får det nog bli sen om jag ska orka...

Hej sålänge! 

Obs! Svagt batteri..

Hej alla trötta!
Sitter i min stora, varma, blåa morgonrock efter duschen och känner hur fräsch jag lyckats bli igen efter gårdagens bravader. Eller ska vi säga morgonens?
Efter jobb hela dagen igår fick jag veta att systrarna Lindén skulle ut och härja på kvällen. I vanlig ordning får man väl säga :) Gjorde mig snabbt (notera snabbt är ni gulliga) i ordning och fick senare sjukts av John in till Uppsala. Väl framme bjöds det på Prips Blå och någon timme senare åkte klackarna på. vare sig man vill eller inte får man lida i dom där skorna hela natten.
Vi gled förbi den ovanligt långa kön på Platina och redan där var pulsen hög. Det var hur mycket folk som helst och stämningen var på topp.
När vi inte orkade skaka våra söta rumpor längre bjöds det på efterfest sen var det kört! Vi gick därifrån kl 07:10 i morse och jag var helt DÖD. Det kan ju inte vara lagligt att hålla igång sådär länge.. Folk var påväg till jobbet när jag skulle åka hem och sova.
Jag bestämde mig för att ta tåget till Märsta på en gång, det var lika bra. Väl på bussen upp till mig passade jag på att stänga ögonen för en stund, jag tänkte att det var ju långt hem så det hinner jag. En stund senare vaknade jag av att busschauffören väckte mig på sluthållplatsen, lägg ner vad pinsamt! Jag undrar hur länge vi hade stått där? Han väntade ju bara på att få åka vidare och där satt jag och sov med öppen mun liksom. Jag samlade snabbt ihop mina saker och med blicken i golvet gick jag ur bussen..

Klockan 13:30 vaknade jag i min egen säng som en ny människa :) Vad vore världen utan sömn? Tröttsam antar jag :P Oj, texten sprang iväg såg jag nu. Allt jag ville säga var egentligen att vi hade en kanonkväll/morgon!

Imorgon börjar kursen ute på Arlanda. Ska vara där redan kl 08:00 och vill inte komma försent så jag borde sova nu. Vet inte riktigt vart jag ska heller så det kan ju vara smart att åka i tid. Jag hör väl av mig imorgon igen för er som är intresserade av hur det gick! Kanske får jag träffa dig imorgon också? Jag kan ju alltid hoppas! :)

Lite skönt från igår innan ni somnar:



















Natti Natti .

Borta bra, hemma bäst!

Länge sen jag bara satt hemma en fredagkväll. Lite skönt när jag tänker efter.. dessutom är jag helt ensam ikväll, inte van vid det och det är ju sjukt tråkigt (kom jag på nu).
Systarna har för sig en massa bus i Uppsala, Kim är på begravning (det kommer bli jättefint!), Marlene jobbar tidigt osv.. För min del blir det också jobb, dags att sova lite på det kanske.. får se om jag kanske tar min trötta kropp in till Uppsala imorgon kväll, det ryktas om att det blir Gillet, my favorite!

Och J, hoppas det går bra imorgon! Måste erkänna att jag var lite sugen på att see you in action.. en annan gång kanske? busigt va.



God Natt !

Man blir kär av riskakor

God morgon! Har varit vaken i ca 1 timme nu och är för första gången på länge inte alls trött! Skönt :) Har precis käkat frukost som räckte för hela dagen, proppmätt!



Gott va..

Äntligen fredag också! För mig är det förvisso fredag varje dag men man kan ju hoppas på nåt extra kul ikväll kanske. Inga planer än så länge men det kanske ramlar in en och annan idé under dagen.

Nu ska jag kila iväg till ögondoktorn och fixa inför Securitas, man måste tydligen se bra också.

Later!


3-1

Snyggt jobbat! Jag och mamma kunde inte sitta still i soffan de 10 sista minuterna..



Imorgon kör vi då, Sverige - Kanada..


Nu händer det grejer..

Hejsan Hejsan!
Jahapp, ute är det storm med stort S. Skönt att sitta inne framför Tv:n sånna här kvällar. Det har varit ännu en slö dag tillsammans med Lydde som har varit ledig. Jag fick ett samtal av Securitas idag och ska få börja min kurs på måndag, äntligen! Är något spänd på hur det kommer bli men hoppas att det går bra. Det känns ju kul att äntligen få göra något vettigt på dagarna.
På annat håll vankas det nu lägenhet om jag har tur! Om allt går vägen blir jag en Uppsalabo inom kort. Hur ska jag våga släppa mamma och våga sova helt ensam om nätterna? Herregudars..men det är nog dax känner jag. Och om jag har tur kanske jag får lite trevligt sovsällskap vissa dagar.. :)



Tänk om vi blir grannar Kim..

Du

Nu har uppdateringen varit sådär trött igen. Lika trött som jag, ber om ursäkt. Jag kanske kan få skylla på att jag inte varit hemma så mycket utan haft en del för mig. Två nätter utan speciellt mycket sömn och igår blev det en tripp ner till Nyköping för omväxlings skull, snacka om att falla mig i smaken :) MYSDAGAR! Trivs himla bra med dig.

Nu har jag förvandlats till en mjukis och ögonen håller mig inte längre vaken. Soffan here I come..

   

Åhh, min oanvända säng ser ut som en välanvänd sopptipp just nu. Jag har mig själv att tacka. 


Regn, regn, regn..

Vaknade i morse av att asfalten var svart. Nog för att den brukar vara svart men svartare än vanligt av allt regn. Det blir ingen sol idag, bara grått ser det ut som.



Ska ut på lite äventyr. CIAO!

I väntan..

Sitter här och väntar på att pappa ska komma hem från joggingrundan. Jag ska lämna landet för den här gången.. Det var meningen att vi skulle ha lite mysdag idag men vi slutade upp på pappas jobb. Bilverkstan' är inte platsen för mig men fick ställa upp. Lillbrorsan letar stol till folkracebilen och ska köra sin första tävling på lördag vilket är ju kul. För övrigt missar jag den, ska jobba på Power Bike. Dom har fått in en ny fräsching som bara står och väntar på att jag ska komma :D Man får väl flirta till sig ett åk..



Titta så fin den är!

Make it home

Hallå..
Sitter och lyssnar på lite skön Erik Hassle musik, sikken röst han har. Jag har också kommit på mig själv med hur galet shoppingsugen jag är! Har inte köpt en grej på typ 3 månader nu, det sög ju.  

Lite söta grejer jag vill ha som jag funnit på nätet:

 
Orchestra Vest * 589:-

 
Diamond Vest * 369:-

 

Peep toe shoe * 999:-


M
ary Kate * 1 149:-

 

Ring * 139:-

 
Assköna pjucks * 599:-

Tack för mig, Hej!


00:53 = god natt



"Mina näsborrar är så stora så det hörs inte när jag snarkar, Haha.."

// Jennika Sofie Sahlqvist

Valborg is finally over..

Finally over var väl kanske några snäpp över sanningsgränsen, den dagen blev nämligen hur bra som helst! Jag och mina töser började morgonen med att stiga upp 08:00 och möttes av stråååålande sol och grönt! Vi drog med oss lite käk, alkohol och musik ner till stadsparken där grabbarna väntade med ett reserverat bort (som för övrigt inte var reserverat. jag blev som vanligt lurad.) Hur som helst fick vi massa sol, glatt sällskap och en grym valborg! Jo, för att inte ljuga var den dock inte riktigt fulländad. Efter att ha tappat bort alla av olika skäl var det bara jag och iina kvar..Utgång var inte att tänka på pga de oändligt långa köerna vilket gjorde att vi slutade upp på Burger King. Skäms! Kan tyckas men gott var det.

Kalasvädret höll i sig ävern i fredags. Jag, kaisa, iina & snygg-Aaron spenderade större delen av dagen på bryggan nere vid ån. När kvällen kom bjöd D'ler på jättegod mat och vi höll igång varandra bra. Jag känner att jag inte behöver äta på en vecka efter det. Sweet.

Jag tror jag kan lyckas hitta lite osköna bilder från dessa sletna dagar..


Kiira och Greken visade kärlek till varandra.


Härliga Anton och Jag.


The love couple, även kallade Herr & Fru Guldlock!


Stek-Jocke.


Svenne B och Jag.


Sötaste Kaisa och Kiira.


Jim, kom lika snygg som vanligt.


Folket hittade rätt iallafall..


Ett vackert Uppsala från kaisas fönster.


Tok-snygga tapeten jag tänker riva ner nästa gång jag kommer..


På väg mot bryggan.


Snygg-Aaron höll oss sällskap.


Fantastiskt mysigt!

Nu får det räcka känner jag, kan hålla på tills imorgon annars.
Imorgon vill jag ha mys btw, mys mys mys, I´m made of mys. Vi får la se hur det blir med den saken. Nu ska jag göra mig lite té och snutta kudde om en liten stund.

Natti natti, sov gott!

RSS 2.0