Alla är vi olika.

Jag bara måste visa den här bilden på brevlådorna utanför Jennifers dörr. Jag tyckte det var helknäppt! Men det är klart, jag vet ju heller inte hur det känns att ha detta lidande? Tyvärr måste jag nog meddela att postgubbarna med hunda % säkerget inte sätter på sig handskar för att stoppa ner lite papper i hennes inkast.
Det man inte vet mår man inte dåligt av!





Tack, Flaggan!

Tack för det fina inlägget du skrev, flaggan! Det var en ganska bra summering av gårdagens händelser :) Att man alltid lyckas! Det var lite halvjobbigt i morse när man vaknade upp, letade rätt på kläderna och var tvungen att springa och låsa in sig på toaletten tills kusten var klar, alltså när jag kunde komma ut igen, Haha!
Jensa och jag var ner till stan en sväng nu på förmiddagen.. köpte lite grejer och käkade gott. Jag gillar halmstad, det är mysigt men ännu mysigare på sommarn.

Återigen delar vi med oss lite av gårdagens:


Hemma hos jeffe innan vi gick..


Miss Blue eyes.


Egon.


Söt Jeffe.


Hemma hos flaggan spårade vi ur genom att köra spelet Boxhead.
Skitkul!


Snygg eller? fåntratt.


Jennifer halsar rödvin, smarrigt det ser ut!


Förfest med trevligt sällskap.


Danne dansband & Alex myser tillsammans i soffan.


Flaggan, Jag & Bella. Jag ser ganska galen ut på det här kortet?


TjofadderittanlambO!


Haha, och vem är du? ingen aning om vem som är skyldig till det här
kortet..


Jennifer sitter och gör sina behov inne på damrummet.


Bananface.


Sschhyyyyyyyyyy. Jennifer efter några Jäger Redbull ;)


Sådärja. Nu orkar jag inte mer. Ska gå och lägga mig bredvid Jennifer i sängen nu (hon sover). Det kan vara bra att vila upp sig lite om man ska överleva kvällen som sakta smyger sig på. Vi ska först träffas och käka middag sen bär det nog av till ett skönt ställe, Gastons heter det.

Vi hörs om en stund!


En bra bakfylla, fy fan.

Hej Hemsläpet här,

Sitter här nu halvt medvetande med två blonda tjejer med stockholmsdialekt, skön grej. Det är lördag förmiddag och vi befinner oss i ett student-hak i halmstad. Igår va vi alla bra i gasen. Kvällen började med svepande av många sorters alcohol och gick vidare till ett värdshus där de skulle vara en trubadurkväll.

Här var de billigt krök, för fulla 50 åringar (NS) och en allmänt härlig stämning. Vi hängde ett gäng som senare skulle gå till nattklubben mårtensons. Det slutade med en italiensk kille, jag och dessa två pinglor. Mintuu shotsen flödade och de skakades rumpa.

Om vi spolar fram ett par timmar så sittar jag tjejerna och nån Oscar som jag inte är säker var han kommer ifrån (han sa att han var ifrån stockholm, växsjö, jönköping och till slut smålandsstenar). Här satt vi å smällde i hos delikatesser ifrån Mcdonald´s.

Nu sitter vi som sagt här, har en behaglig ångest, pratar igenom gårdagen och planerar för nya bravader ikväll!

Ett skönt kalas/ Hemsläpet

FREEEDAG

Knäckte precis första bärsen, trampade hål i de enda svarta strumpbyxorna jag hade med mig, men vad gör det? Ikväll bär det av ner  på stan.. antagligen Mårtensson. Minns ni den kvällen brudar? :D
Nu kör vi!

Tack för mig, hörs imorgon om vi klarar´t!


Live from Strawtown!

Ja nu "gästbloggar" jag, Jennifer, i Jennikas blogg för första gången, dock inte sista. Igår vid 8 tiden på kvällen anlände äntligen Jennika till Halmstad station. Som alla säkert vet gick det inte så bra sist hon skulle komma hit pga av sjukdom men nu sitter hon här i min soffa proppmätt efter våran middag; Enchilladas! Mumsigt.

Gårdagen blev super. Vi åt god middag här och drack rödvin och hade mysigt med tända ljus. Senare bar det av till förfest på Bolmens 15! Rosévin med hallonsoda njöt vi av med trevligt folk och bra musik. Vid 12 tiden började färden mot kåren. Vi gjorde ett stopp på fartyget och kastade grus på Jockes fönster. Han stod och gjorde gröt och var redo för sängen, inte utgång! Kom till kåren och där börjar väl minnet svika. Vi dansade i 2 timmar men det känns dom som 10 min tack vare minnesluckorna. Smarta tyckte nog personalen att dem var för de hade ställt en scen mitt på dansgolvet. Som gjord för att ramla ifrån! Vilket Jennika självklart lyckades med, hon var som tur var inte den enda. Annars hade det varit en snygg entre. Kvällen rundades av med en promenad hem till Markus och Alex men efter fem minuter tog vi en taxi hem till mig och gjorde toast. Kalle kom förbi och höll oss sällskap en stund och delade med sig av livets funderingar. När vi till slut la oss somnade vi båda fort.

Vaknade halv 1 och mådde inte som en prins. Jennika mådde dock bättre och har hållt låda hela dagen. Dagar som denna tackar vi gud för pizzerior med hemkörning! Förutom pizza har dagen bestått av slappa i soffan och ett besök av Karolina & Caroline. Klockan 8 var man människa igen och vi tog oss till Maxi för att handla.

Imorgon blir det en runda på stan, en sväng till skolan och sedan tacobuffé på Mårtenssons. Vad kvällen har att bjuda på återstår att se men Kalle står för förfest och har lovat att det blir lite gitarr och allsång.

Hälsningar från Bolmensgatan 7, Strawtown!

Lite av kvällens:


Jennika hann som vanligt bara komma in, sen blir det STÖÖÖKIGT. That´s
why we love you.



Två glas & en Chill Out. Supergott!


En snygg Jennifer. Skål för all del.


Jeeeennniiiikaaa, även kallad fågelfan.



Vad tycks om skinnpajen? Köpt i London.


Vi och Du & Jag.


Väl ute. Bella, Jennifer & Jenkan.


Haha.. Man får inte vara snål.


Puss


Det här var bara en av alla kvällens vurpor..

Lite Dagen efterbilder var ett måste:


Jennifers kylskåp. Säger väl allt egentligen?


Loka goes MER.


Inte konstigt att alla grabbar står på Kö .. ;)


Jennifer börjar bli människa här.. klockan var väl runt 20:00 tiden?


A taste sensation

Här kommer ett recept på min goda Martini + Fruktsoda.

Martini alla Diavola


Martini Bianco
chili (för att få det där lilla extra)
lime
Fruktsoda

Fyll ett glas med is. häll på 4 cl martini bianco. Lägg till fyra klyftor lime (=en halv lime). Skär fem, sex skivor från en röd chili (tunna, max 2 mm.) Toppa upp med Fruktsoda.
Rör om. Servera.


Bon vivant

Jag har glömt att dela med mig lite av lördagens festande. Galna vänner, martini + fruktsoda (en rätt så nyfunnen vän), high heels och krogrunda i Uppsala slutresulterade i en mycket bra kombination! Tack till dig Josie som körde oss in, därmed slapp vi hasa oss ner till tåget i snöstormen. Blev lite lätt överraskad av en fin syn väl inne på Platina också, den tackar vi för. Men tänk att vissa måste vara så svårfångade? I better work on that one. 

Kvällen i bilder:



Marlene & jag (Annika´s mun)



Agnes, fortfarande i fin form.



Jenny´s smokin' some..



Noomi, sweet as always.



Mix.



Absolut - if need be



Catwoman herself.



Jag kastades som vanligt in sist i bilen, halvlåg på motorhuven. (Skit ska skit ha)



Vad gör du Annika?



Töööörstig var bara förnamnet.



Nu får nog räcka för idag. Annars kan jag fortsätta hur länge som helst!

Tack för mig, leverpastej! (Som jag vet Kim hade sagt).

Give me something sweeeeet

Jo, för övrigt är jag sjuuuukt sötsugen .. 



























 



Någon som har ett bra tips för att slippa?

21:00

Finally.. Nu ska jag dreggla lite över min kopp te och denna otroligt sköna Robert Buckley..
Lipstick Jungle
coming up next!



MUMMA..

Dagens projekt

Gó kväll allihopa!
Idag är det måndag vilket innebar jobb i vanliga fall, icke idag. Kommer vara ledig ett bra tag framöver känner jag på mig, därför måste jag sysselsätta mig på bästa sätt. Ringde farmor idag och bestämde mig för att åka över. Hon lagade (som vanligt) bästa lunchen som gjorde mig mätt och belåten i min lilla mage. Vi åt kyckling gryta med ris, blåbärssoppa med grädde och skorpor till. Supergott! Vi bestämde oss för att gå igenom garderoben också vilket alltid är lika kul. Jag fick med mig en del hem, bla. en huge björnpäls som väger ton. Skitcool men vet inte riktigt om man får tillfälle att använda den. Den får nog hänga tills vidare ..










Veckan ser väl hyfsat lugn ut än sålänge. Har satt mig i en lite knepig sits på onsdag känner jag nu när jag tänker efter..(Woaaaah) Vi får väl helt enkelt se hur det går, jag återkommer..

Tack & Hej!

Sweet

Blir måttligt sugen på att färga håret brunt när jag ser den här vackra Jessica Alba ..



Håller ni med mig?

13:56

Jaha mina vänner! Igår var minst sagt en hektisk dag. Massa trassel osv sista dagen på jobbet..men det blev även en del goda nyheter. Coming up!
Jag och mamma tog morgonen till att promenera lite i det fina vädret vi har idag, vi kände att det var dags att röra lite på kropppen. Det enda var bara att man halkade varannat steg i och med att den förbaskade isen aldrig vill smälta! Hur som helst, vi kom hem utan brutna armar och ben, det tackar vi för. Ska verkligen försöka hålla igång nu!
För att inte vara alltför nyttig så blir det fest ikväll! Jag och några tjejer från gamla klassen tänker göra stan' ikväll! Antingen blir det Bj eller Platina gissar jag på. Vi får se vart alkoholen tar oss helt enkelt. Med lite tur träffar vi på the sisters and co ute i dimman.

Nu ska jag ta mig an garderoben hade jag tänkt. Har nämligen ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll.. det lär ta ett tag så det blir dags att börja nu. Man vill ju inte gå naken direkt? Jag och Kim har funderat på det där några ggr, undra om man kommer in naken på krogen? antingen blir de glatt överraskade eller också raka motsatsen! Man lär väl bli ihågkommen om inte annat. Haha.. men visst måste man väl få leka med tanken ibland.



Om inte annat kan man ju iallafall träna naken?

På återseende!

Good morning sunshine

Det är skönt att få sova länge! Sen när man vaknar till solsken och helt okej väder blir det ännu lite bättre. Har sovit som en prinsessa!
Har hoppat i mina mys-tofflor och tvättat ansiktet med de bästa produkterna som finns, nämligen Jan Marini. Finns för vanlig och lite problemhy och fungerar verkligen super. Jag köpte mina 3 flaskor på Ellipse Klinikken på Odengatan i Stockholm. Att rekommendera!



Nu är det dags för lite frulle och sen ska jag hasa mig iväg till jobbet.

Later!

Because I miss you

En liten tanke, stort hjärta och massa kärlek. Till er.
 


God Natt önskar jag & mitt Sverige

You make my day

Nu var det ett tag sen sist jag var här och uppdaterade. Tycker inte alltid att man har något vettigt att blogga om, men det kanske är det som är just blogg. Det behöver alltså inte alltid vara vettigt och läsbart.
Hur som helst har jag spenderat denna lediga dag tillsammans med min härliga vän, iina. Vi har tittat på Patrik 1,5 (mycket bra spelat, Skarsgård), slingat mitt hår och lagat karelska pigoger. Supergott!

Imorgon är det dags för jobb igen! Det tackar vi för.
En fin bild på supersöta iina delar jag gärna med mig av innan jag går.

 




Uppsala


Nu har jag precis pressat färdigt den sista apelsinen på Kims diskbänk.. Jag har fått slava ordentligt för dig idag - Väckarklocka, apelsinpress och rutskrapning. Men det är du värd ska jag tala om!
Jag kom just hem från en tokmysig men ganska galen gårdag. Älskade Kiira fyllde hela 22 år igår vilket firades med middag och trevligt sällskap på Platina. Jättemysig restaurang ha de där uppe. Tack för en lyckad kväll! 


          


Jag har sovit ca 4 timmar inatt och känner att ögonen går ihop på mig. Ska slänga in en tvätt i maskinen och börja packa väskan för Halmstad. Imorgon bär det av. Men först, lite sömn.


Ett gott skratt förlänger livet!



Unexpected?

Fan Fan Fan .. det här suger! Men ska försöka se det positiva i det hela, livet går vidare.




Tack Hej!

Trevligt sällskap.

Underbara Sophie har precis varit här och hälsat på! Hon kom hem från USA för en vecka sen och har uppdaterat mig om livet där borta vilket jag kände att jag behövde. SOM jag har saknat henne. Men mer blir det! Skönt att ha dig hemma!


Day n' night

God morgon!

Sitter här i min slitna dagen efter-frisyr och ser allmänt snygg ut! Jag och brudarna satsade på en utekväll igår som slutade helt ok. Kimko fick vi tyvärr inte med oss då hon fick minst sagt oväntat besök av en kär vän där hemma :D Snacka om underbar människa!
 Hur som helst. Runt 11 tiden gled vi ner till ett härligt Gillet, träffade lite vänner och bekanta. Har aldrig varit där tidigare, det var ett riktigt bra ställe faktiskt. Därefter blev det platina. 



Nu ska kroppen få vila ända fram till nästa helg då det blir Halmstad med min kära vän Jennifer! Känner på mig att det kommer bli grymt!

Number one.

Då var det dags! Jag, Jennika Sofie Sahlqvist ska för andra gången försöka mig på det här med bloggandet igen. Jag har ju en tendens att sluta skriva helt plötsligt - bara sådär. Man kikar in andra bloggar och bara avundas över hur duktiga folk är på att skriva och fånga andras intresse.
Vi får väl se om jag lyckas helt enkelt :) Om inter annat kan det vara skönt att få rensa tankarna ibland.

Nu är det dags för ett bad och sedan sängen! Det blir väl något i den här stilen:


 
Mysigt va?

God Natt


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0