Dags för sömn

Det känns som om det var länge sen man fick den där perfekta sömnen. Man vaknar i lagom tid och känner sig alldeles utvilad! Den ska jag ha inatt! Är så trött efter gårdagen men vi hade riktigt kul. Tack för det mina vänner!

Imorgon ska det bakas tårta. Det är visst någon som fyller år? :P Jo, imorgon har jag levt i exakt 21 år.. det är tur att man blir vackrare med åren. Den enda fördelen jag kan komma på nu är ju att om jag åker över till Usa så kan jag lämna falsk-leget hemma i fortsättningen! Annars blir det väl som vanligt.



På den här tiden var man inte så kaxig. Korta ben hade jag också!

Natti natii..


Dansa dansa dansa

Jag och iina ska till Bj, HEJ!


Cykel kebab ramla slå sig kaos

Ja.. en liten summering av gårdagen. Inte riktigt så kanske men...
Jag började kvällen med Per. Vi startade med en öl hemma hos honom och en del snack blev det, vi har inte setts på ett tag nu.



Vi bestämde igår att Per och jag drar till Australien nästa höst eller våren 2011, skiiiiitkul! Det har länge varit en dröm ju och perfekta partnern måste ju vara Per. Han har varit där ett tag och känner till en del. Det är bara att börja spara pengar nu då. Det blir till att plugga engelska tror jag.
Hur som helst, vi slutade upp på Bj där vi träffade upp de "vanliga" och tjejerna såklart. Hade riktigt kul trots att det inte var ngt folk ute? hallå, det är ju löning?
Som sagt riktigt kul kväll men som tyvärr slutade i KAOS. Synd att det ska behöva bli så..

Ska hoppa ner i säng om en stund. Imorgon blir det 07-19 jobb och sedan in till Liljeholmen för fest! Det blir rush hem till Marra för en snabb-dusch och på men klackarna. Riktigt kul.


Coakley

Ringde precis ett samtal till Usa. Mest för att gratulera Cia (min värdmamma) som fyller år idag!



Grattis!!

Fick dock inget svar då jag vet att hon jobbar, klockan är ju trots allt inte så mycket där borta. Om jag ska lyckas tajma samtalet tills hon kommit hem kommer jag få stanna uppe till midnatt, så en annan dag. Vi pratar ju om att jag ska åka ner och hälsa på i November.. lagom till Mayas födelsedag och allt. Vi får se om jag lyckas få ihop tillräckligt med pengar, annars får det bli i vår.
Anyways, istället för Cia så möttes jag av två andra glada gullskruttar på andra sidan telefonen. Maya och Mattias!! Det känns skönt att få prata med dem ibland, plus att jag vet att de fortfarande kommer ihåg mig!

Mina gosetussar

 
Maya                               Mattias







 



 



JAG SAKNAR ER!      

Måste tänka på annat en stund. Ska nog sätta på en film som jag kan somna till. Imorgon är jag ledig, då ska det hämtas bil, träffa Lydde och åka in till Uppsala för lite öl med Per.

Måndag och nya tag

Skönt att vara hemma igen.. jobbig dag men jäkligt rolig. Tack vare mina arbetskamrater. Vi håller på att bygga om i kontrollen så det är lite rörigt just nu. Men snyggt när det blir klart! Nybyggt och fräscht.

Min kära vän iina hade sin första dag i skolan idag. Tillskärarakademin som den heter. Är övertygad om att det kommer bli något grymt av henne, hon är så duktig!

Lite av det hon skapat kommer här..












(En svart favorit)



Ja, ni ser ju själva :) faaaantastiskt.
Kika in hennes blogg vet jag! Designbyiina.blogg.se

Nu blir det krypa ner i sängen. Kör hårt imorgon igen sen blir det ledigt onsdag och torsdag!

See you.

En kväll på hemmaplan

Woooaaaaaa. Jag är TRÖTT! :)
Det är med egen vilja alltså.. jag valde att spendera timmarna i natt någon annanstans än hemma i sängen. Jag åkte över till Marlene och Patrik igår kväll för lite snack och några cider. Lydde, Noomi och några fler dök lite senare, då blev det genast tankar på utgång. Det blev det också. På hemmaplan dessutom, Garage och en sväng på Corner. Efter en trevlig kväll fick man skjuts på cykel genom Märstas gator och en kopp té under infravärme på uteplats efter det - Sweet.
 
Tyvärr bjuder jag inte på några bilder från gårdagen då det bara var katastrofbilder.



Systrarna snygg, Marlene & Noomi



Marra gillar Jääääger

Jag ska packa ner mig under täcket nu och sova. Ska upp klockan 04:30 så jag tyckte det kunde vara en bra idé. Jobbar 07-19 imorgon och på tisdag, YES!

Sov gott med er.

Fröken Depp

God (morgon!)
Haha, var det någon som var deprimerad igår eller?

Jag vet inte riktigt vart allt depp kom ifrån, och att jag var ensammast i världen bara för att mamma inte hade kommit hem när jag kom hem. Så det kan bli..

Sitter och kikar på bakom kulisseran av Sommaren med Göran. Jag skrattar bara jag tänker på den. Vilken jäkla rolig film! Ni som inte sett den, se den. Jag ska nog se den igen.



Ikväll ska det knäppas bilder. Vet inte riktigt om jag är i form för det men det märker vi..



Nu blir det O´boy, det brukar få mig att komma igång.




In a quiet way

Jag är ensam, övergiven och avsläppt hemma..det känns tomt och jag vill inte vara själv. Knaken i husknutarna överröstar mig och jag hatar det. Jag har hoppats på att du ska komma nångång.. är trött på att vara ensam..Så är det!
Vi åkte in till stan som sagt, mkt folk men lite happenings. Som vanligt.







Bättre än såhär blir det knappast.

Jag ska försöka återgå till mitt. En torr macka, en minst sagt dålig film på Tv och min tysta ensamhet.


Vi skippar fredagsmyset ikväll

Äntligen fredag får man väl säga.
Jag har haft fullt upp nu både onsdag och torsdag pga 12 timmar jobbdagar. Man blir som helt väck när man kommer hem. Har somnat på soffan båda dagarna, så gosigt så.
En gubbe var här och lagade espressomaskinen i morse så nu är den klar. Inte har vi någon nytta av det nu när vi flyttar men, förhoppningsvis blir nästa ägare glad.

Ikväll verkar det som om det blir Stockholm. Jag, Lydde och Ema ska ut och ha lite skoj! Det var länge sen så det blir nog kul!



Två galna pinglor, kan det gå snett?

Ska ut och lägga mig i solstolen nu en stund innan det plingar på dörren.


Kingi

Idag fyller världens bästa tjej år! Puss och grattis, tack för att du finns!




Tuesday

Mamma ringde och väckte mig strax innan 11 idag och sa att jag skulle hämta nycklarna till nya lägenheten halv 12. Med tanke på att jag var nyvaken, var tvungen att duscha och äta frulle så var det bara att glömma. För er som inte vet så har vi alltså sålt vårat fina radhus och flyttar ner till Södergatan, lite mer centralt här. Vi ska dit idag för att titta och planera lite.  



Dax att plocka fram cykeln och dra. Vi ses!

Long time no talk

Hej

Det var inte igår man var här, har jag fått höra iallafall? Vi diskuterade det igår nämligen, att gör det verkligen så mkt om man inte uppdaterar på några dagar? Kaisa och jag tyckte att det gav lite mer spänning om man drar ut på det, bloggnördarna Kim och iina tyckte det var rena skämtet! Nejdu, uppdatera minst 3 ggr om dagen!

Jag har ju som sagt åkt på en sväng av feber och lite annat tråkigt, så har legat i sängen och även hoppat jobbet denna helg. Skönt för nu är jag frisk! Kim fyller ju som bekant år nu den 19:e augusti så hon smygfirades i lördags med lite middag och gifts.

 

Klänningen ovan har iina sytt som Kim velat ha den. Snacka om att kvinnan har talang. Jag vill också ha en när jag fyller år! :)



Såhär såg den ut på.



Kim fick lite underkläder och annat sånt, tanken var att hon skulle ragga på stort i lördags kväll, om hon lyckades talar jag inte om..



Min fina Barbie. Barbie ska Barbie ha!

Ja, snart är det även min tur. August 31st smäller det. Jag har inte riktigt planerat ngt men det finns väl en del man skulle kunna hitta på. Det gäller att få till det när alla kan dock. Jag funderade på om vi alla skulle dra på kryssning, det är ju alltid (törs jag säga) lika lyckat. Men sen tänkte jag efter och det brukar ju ofta bli så till slut att alla faller åt olika håll och någon går och däckar i hytten vilket inte är så kul.. Nej, det får bli ngt annat.

Jag funderar på att gå ut och promenixa en sväng, men fundera duger inte!
Vi ses!


Corner

Igår blev det en Jennikaiina-dag! Jag fick sällskap ner till centrum för lite ärenden jag skulle uträtta. (Observera uträtta). Jag var helt slut när jag cyklat upp för den långa backen med alla kassar på styret, vingligt vill jag lova.
Middagen jag lagade åt mamma blev väl sådär förresten. Jag kan ganska mycket men mat, det vill sig inte nånstans! Stackars min blivande man.. 



Det blir väl kanske det här stuket i framtiden då? Inte mig emot! 

Tillbaka till gårdagen.. Jag och iina bestämde oss för att gå ner till den lokala puben här i Märsta, det var meningen att det skulle bli Uppsala men det gick inte riktigt så långt.. Vi fick kort och gott trevligt sällskap och några öl där istället. Helt okej att gå ner dit sådär ibland om man vill snacka lite skit och bara umgås. Det gillar ju jag.



"My next wife"



Min sköna arbetskollega Alan kom ner också, riktig prisse!



Söta Pokémonfröken iina

Jag måste pysa nu mina vänner! Det blir Bio med Göran om en stund.

JNK

Ledig idag! Känns ju hur bra som helst faktiskt. Har precis gjort mig klar för en cykeltur ner till Centrum. Jag bestämde mig för att skita i bussen och låta musklerna jobba lite. Kanske får med mig iina också om jag har tur.

Har lovat mamma att laga middag idag så det ska handlas! Ska laga Filé Provencale..? Har aldrig gjort det förut men det ser gott ut på bilden, får väl se hur det går.

Händer ikväll då?



- De e seekert!

Lite tråkigt sådär..

God morgon, sovit gott?
- Det har jag!

Har precis druckit ett glad juice och mer blev det inte. Sappar lite mellan ZTV och MTV för lite bra musik såhär på morgonen men dom suger ju verkligen, haha. Känner inte igen en enda låt. 

Knyckte lite tidsfördriv av Noomi..

Senaste sms:et i inkorgen:
"Ok.. Hörs imorgon, lovar att vara lika gullig då :) sov gott nu." - Börge

Första sms:et i inkorgen:
"Fattar inget å du gör mig orolig när du säger att ngt hänt, visa lite respekt å ring upp på jag kan sOva" - Alex

Sms nr 10 (bakåt från senaste sms:et i inkorgen):
"Ring mig sen hjärtat! Vill höra om din helg med dopet och allt, du lät lite trött igår :) läste på bajsmaddes dagbok att hon hade det lite jobbigt. Puss!!" - Jennifer

Sms nr 20 i inkorgen:
"Ere så :) Vad ska du göra åt saken då?" - Babak

Sms nr 30 i inkorgen:
"Jag har redan varit med om ditt bästa humör, dels på Orange och dels i kön till Seven.." - Anton

Sms nr 50 i inkorgen:
"Morning, I called u last night but u must of been busy! Hope ut ok 2day" - George

Kul va :) Jag tänkte hoppa in i duschen innan jag beger mig mot Arlanda och säkerthetskontrollen. Ska bli spännande och se om det händer något spännande idag.

Vi ses!

Waaaah

Jag tror jag blir galen och knäpp här alltså... på nåt härligt sätt!

On my way to work

Hoj!
Fick en jädra spurt nu på morgonen när jag kom på att jag inte har någon matlåda till idag, mamma och jag var lata igår och beställde hem mat. Bussen går om 10 min så det fick bli lite sallad och en burk tonfisk. Jag antar att det är så min middag kommer se ut framöver när jag flyttar hemifrån?



Top Model nästa?


Back in the days

Hittade lite gamla bilder och böcker hemma hos pappa förut idag. Bland annat det här kortet.





Haha, det är så sött! Jag fick det av Kim på alla hjärtans dag i typ 5:an, 6:an nånting. Jag kommer ihåg att fröken hade sagt att vi inte fick ge rosor och sånt till varandra då det kanske var någon stackare som blev utan. Då fick jag ett gulligt kort istället :D Nerstoppat i väskan tror jag.. Observera att det står "Jenni" och "puzzizar", haha!


Rött är sött

Klockan har passerat 23:00 och jag har hoppat isäng. Jag har som sagt spenderat helgen hos pappa och bara haft det bra. Igår var det kräftskiva nere i en liten loge som grannarna brukar hålla varje år. Har varit där ända sedan jag var liten. Det blev både det ena och det andra igår vill jag lova. Brorsan ramlade och slog upp ett jack i huvudet på sentimmarna där och fick då för sig att knalla hemåt. (Det är rätt långt och vägen är omringad av skog). TUR att han svarade på mobilen när jag ringde, det var bara att gå tillbaka. Där kom han stackarn med blod rinnandes från huvudet men med ett leende som var större än när han gick. Där kände jag att det började närma sig sitt slut så vi begav oss hemåt.  





pappa med hans Marie



Ser blek ut? kunde inte ha varit vätskebrist iallafall..



Lillebror var med en stund



Att älgen blev blå när ölen var kall tyckte jag var asballt. Igår iallafall..



Jag fick i mig några stycken, helt ok faktiskt



Bror & Jag fortfarande i skick!



Kameran åker tur nog alltid med när jag är ute och härjar, min några bra bilder blir det oftast inte. Kul hade vi iallafall.

Imogon är man åter på jobbet. Jag får sovmorgon så man kanske inte ska klaga. Ska försöka blunda nu, sov gott!

David Guetta feat Akon

Weeeeey! Äntligen lördag. Vaknade upp hos Systrarna i en säng och ett rum som var 100 grader varmt. Shit vad jag höll på att dö. Men man ska inte klaga nu när solen är här.
Igår blev det dans på BJ. Vi hade gjort klart för oss att inte gå ut denna gång utan kanske bara gå till parken och lyssna på lite reggea från festivalen. Nej, så blev det ju såklart inte.

Snyggare bild på mig än såhär blev det inte.



Tre vilda på väg till Birjer..



Mina schnyggingar



Nej hörrninini, det här duger inte. Det måste handlas och fixas nu, nämligen kräftskiva ikväll! Ska bli rikitgt kul. Kräftor är ingen favorit direkt men jag får tvinga i mig några stycken så ser det bra ut. 

                         

Ciao!

Birjer Jarl

Säga vad man vill säga. Utgång med brudarna!



Var försiktiga där ute. Kim, vi tänker på dig. Puss

ICE

Jag tycker verkligen synd om er som måste jobba idag. Själv är det nu min lediga helg så jag får njuta till max :) Har legat framför poolen hela morgonen idag igen, kan inte bli mycket bättre.





En iskall Smirnoff satt fint. Det är ju trots allt fredag!

På tal om fredag.. jag funderar på vad som händer och skrev ikväll? har inte hört mig för med mina kära vänner än. Vet bara att Kim stackarn ska jobba tidigt imorgon.

Klockan är ju inte så värst mycket, har lite tid att fundera.

Later..

blue



24 grader i vattnet och sååååå skönt!



Nu blir det jobb! Hej på er.

Sunny

God morgon.

Ska gå ut och lägga mig i solen nu tänkte jag. Kanske ta ett dopp i poolen :)



Den här sizen skulle nog räcka åt alla grannarna med..


Sthlm

God kväll alla glada! Det kryper fula småkryp på skärmen, undra om det kan vara för att dörren stått öppen? är ute hos pappa på landet en sväng. Jobbade till 21:00 ikväll och sedan tog jag bussen ut hit för lite god mat och umgås. Det blir inte alltför ofta numera.. men det är skönt att komma hit ut till tystnaden och lugnet. När jag klev av bussen ikväll fick jag den där känslan jag hade när jag var mindre. När jag och Kim tog våra nattliga promenixer ute på grusvägarna och vi visste inte vart vi skulle.. men vi hade alltid lika kul. Jag får nästan en klump i halsen när jag tänker på det, tiden är liksom förbi..

Igår tog vi en sväng in till Skansen och Djurgården.



Där hade man ju inte varit sen man var liten.
Stockholm är verkligen sjukt vackert på Sommaren.





Det blev familjen och lilltösen Vanessa. Det är verkligen krävande med småbarn märker man när det gått en hel dag. Hit och dit, upp och ner överallt! Men hon är bra go min kusin :) Lydia följde även med och livade upp stämingen en aning.

Bröderna fluff



Lillfia




Imorgon blir det jobb igen. Ska nog passa på att sova nu så man kan gå upp och njuta lite av solen imorgon.

God natt på er

De tre vännerna och Lydia

"Snackar ni skit om mig för att jag har med mig ombyte?!" 
Så löd citatet en helt vanlig dag med Marka och Klamydia på stranden, haha! Tack för det fina vädret vi fick igår. Det blev bad i Rosersberg och en tripp till Sigtuna för lite käk och glass i solen.

Marlenes söta kisse Biffen Jr. (Läppar?)



Katt nr.2



Här har vi pappa Biffen



På väg till Sigtuna



Minigolf blev det inte denna gång..



Jag och min vän Erik



Man blir som man umgås sägs det..



Vackert



En tripp till båthamnen



En del var riktigt stekiga..



.. andra inte.



Lydde hittade något som föll henne i smaken



Ett måste på duken i sommar



Lexington



Några kalla i solen



En blå himmel




Jag är snart tillbaka!


...

Förlåt. Jag ska uppdatera. Men inte nu, inte idag. Jag är fullkomligt död efter helgens 13 timmars pass..

RSS 2.0