Pigg & fräsch

Har precis unnat mig 20 minuter i den varma Bruno´s-grillen. Älskar att få se lite pigg och fräsch ut med lite färg i ansiktet. På kroppen också för den delen. Han är en bra kille den där Bruno ;)

Nu väntar en powerwalk med Marra.


haha

"Utan läppstifr känner jag mig.. exposed.. naken.. rädd och allmänt korkad"

Maria Montazami



Haha, sikken liten stjärna. Hon är så sött blåst och jag älskar att lyssna på henne när hon pratar.


Go for the soul

Vid det här laget vet vi ju hur det gick i fotbollen igår, sämsta matchen hittills. (Jag som inte brukar vara så intresserad, till och med jag blev upprörd och skäms över att vara Djurgårdare). Jaja, värdiga vinnare trots allt.

Idag har ännu en ledig dag svishat förbi.. Har bjudit Lydde, Marra och Patrik på middag, riktigt trevligt och vi planerade lite kring USA-resan som kommer i februari. MMMH, Vegas väntar på mig och jag längtar!! Jag borde inte brusa upp så mycket med tanke på att det är 5 månader kvar..

Haha, Kim ringde nyss.. Förlåt att jag skrek på dig i telefon. "AAAAAAH, KIIIIIIIIM!!!! Shit pommes!" Haha, don´t tell anyone!


Är du råtta eller har du ett hjärta? //Lydia

Nu blir det Derby.

Hörs sen!


Söndag återigen

Gårdagen var bra. Som ni kanske kände till blev det en hård kväll på Saluhallen (där det för övrigt luktar fisk) tillsammans med mina tjusisar Kim & Iina. För mig är det haket ingen favorit, det är alldeles för stort och man bara tappar bort varandra men som sagt, vad gör man inte för laget?
Idag blev det tårta och paket hos Kaisa som fyllt år, mycket mysigt! Sen skulle tjejerna klippa sig så jag tog mina väskor och gjorde hemgång.

Fredagen var ju en klass för sig också. Myskväll hos Therese och otippad utekväll såg lite ut såhär:

 

 

  



Vi fick magsår av allt skratt..

Nu väntar en vecka utan jobb (tror jag). Men jag har tusen hål att fylla med massor av sysslor så rastlös ska jag då inte bli. Det blir nog en sväng till IKEA imorgon..

 


bright brew

Halleluja! Att jag överlevt dagen alltså :)
Igår hade vi mys hos Therese med vin och bra musik. Inga tankar på att gå ut alls men när alkoholen tar över kunde vi inte hålla oss. Det blev en galen kväll med stripptease, shots och allmänt galet! Haha.. inga kommentarer men bilder kommer väl senare..

Dessa två fick underhållningen på en klart godkänd nivå.





haha..

Nu är det dags igen. Är hos min lilla Kimloppa och det är snart dags för utgång. Födelsedagsbarnet har gått och blivit sjuk (tyyypiskt) så vi får fira utan henne tyvärr.

Trevlig kväll på er!


work

Ska strax glida till jobbet. Det blir ne kort dag sen är det helg!

Satt och kikade prylar på girlzlife.com och hittade mer sött till min sushi-samling!



Sushi soap for the bath ;)

..Och kylskåpsmagneter. Tjusigt det kommer bli.

Hittade även dessa handdukar som skulle passa som en smäck i badrummet.










Lönen kikar ju in på kontot idag också så varför inte?

Hej sålänge!


Couchpotato

Tjenix!
Äntligen lite ro till att skriva.. har varken haft ork eller lust.
Hur är det med er?

Har haft en sjukdag idag, spenderat timmarna så gott som i soffan, like a soffpotatis you know. Imorgon är sista dagen på jobbet som jag har på schemat, det oroar mig lite. Jag hoppas jag får fortsatt nu i oktober som det är sagt. Då får man snart stå i en ny, fräsch kontroll. Ombyggnaden blir klar om några veckor och det blir så fint så!

I helgen blir det lite rajtan igen, min vän och syster till systrarna Kaisa fyller år imorgon! Det ska firas rejält på lördag med middag ute och utgång på det.



Gratulerar lite i förskott sådär :)

Ska bli kul att träffa Uppsala igen, nu var det ca 3 veckor sen jag var där.

Ska nu fortsätta min roll som soffpotatis medan jag låter mig underhållas av..


Lily Rocks


Can´t wait!

NO SHIT! Resan är äntligen bokad!

STHLM-NEW YORK-LOS ANGELES- LAS VEGAS
Here we come!!

Jag lämnar ett vackert Stockholm för ett tag..



..mot betydligt häftigare destinationer!

New York City
Ska bli grymt att få komma tillbaka till allt detta! Bilden säger mer än tusen ord och mina minnen är så otroligt starka. Ska dessutom hälsa på familjen i några dagar, underbart! Jag har till och med längtat efter doften i alla gula taxibilar som kör runt i 180..



Efter 5 dagar vidare mot..

Los Angeles
Även hit blir det för andra gången. Ska bli så sjukt kul! Massa shopping, partaj, och underbart sällskap. Lagom skönt att man fyllt 21.



Vi hyr bil och drar vidare mot..

Las Vegas



Behöver jag säga mer liksom? :D

Den 24:e februari bär det av. Ska bli helt underbart!
(Det blir till att leva snålt ett tag nu framöver..)


Hej Hopp

Mmmmm, mätt som en plätt är man! Snacka om att man är bortskämd när man fortfarande bor hemma. Färdiglagad mat när man kommer hem efter jobbet osv. :) Kanske fortsätter det sen när man flyttar ihop med sin kära? knappast va.

Inser att jag inte hinner skriva något mer nu, nämligen IDOL på Tv.

Vi hörs om en stund.







De här sköna Sushi-kuddarna ska jag skaffa mig sen när jag flyttar ut. Riktigt coola och inte så dyra. Hittade en massa fint på den hemsidan, kom inte riktigt ihåg vad den hette dock. Så ligger man extra skönt i soffan vid favvo programen.


Sucker

I think I´m the kassest person in the world. Jag har gått och dött eller något. MEN, nu har vi fått i ordning på internet och så vilket gör att jag kan ju faktiskt skriva en liten truddilutt. Vet inte hur många som läser längre, antar att en del har gett upp hoppet :) men iallafall..

Är hos Lydde nu. Jobbade till 13:00 idag. LYX med stort Y.

Ska åka och handla lite käk, magen kallar på mig.




Först ska jag sätta upp håret..


Wiiiaaaaoo

Flytt=inget internet. Nu vet ni det!

Vi ses snart..


Flytt på G

Äntligen har jag packat ner allt från mitt rum i tusen olika lådor. Det är fantastiskt vad rent och fint det är där inne nu, nästan så man blir sugen på att stanna kvar. Har även fått ner en massa saker från köket och vardagsrummet. Mycket bra, på fredag kommer flyttgrabbarna, synd att man jobbar.

Ska åka till lägenheten nu och lämna lite småprylar, bla den fina korgen med massa fina prylar jag fick av tjejerna i lördags.





Ska kila vidare..
Blir antagligen lite käk nånstans också, kan inte laga något hemma. Får leva onyttigt i två dar nu.

See you later.


Chill out

Vad sjutton är det för fel på Facebook? Jag har försökt att logga in hela dagen men det går inte av nån konstig anledning, och när någon annan provar så går det! Jag får panik! Vadå beroende :) Fick nyss kommentaren "snacka om att Facebook har blivit ett onödigt ont", yes indeed. 

Det var ju ett tag sen. Har hänt en del i helgen och en del annat också för den delen. Jag fick hit en massa trevligt folk i lördags. Vi hade en jäkligt rolig "förfest" som till slut slogs ihop med grannarna och slutade ganska bra. Lagade lite käk innan till tjejorna. Fick jättefina presenter också, tack! Kvällen slutade upp på Birjer Jarl.

Testade ett nytt vin när jag ändå var i farten, Chill Out vitt. Ett billigt vin, lagom sött!

Shwoooapp sa det så var den tom!

Bilder från kvällen kommer inom kort. Ska fortsätta kika på Roast på Berns..


Sova, ja tack

Dags att krypa ner.. Sorry iina för att jag bangade ikväll, men det har vi tjänat på imorgon! Då blir det röj! (Som du sa på flygplatsen när ni väntade på mig för ett år sedan).


Det blev en tråkmåns av mig ikväll..

God Natt där ute.


Du måste ha vaknat på rätt sida?

Morning morning. Snacka om knasig sömn i natt, jag har vaknat - sovit - vaknat -sovit - vaknat osv. Och flera ggr av att jag trodde jag hade försovit mig, jag börjar ju liksom 13:00 idag! Knasigt värre.

Funderar på att skaffa mig en Hästens faktiskt. Det blir till att spara lite pengar kanske men fyy vad skönt man lär sova i den!



Och snygg är den! Folk skulle bråka om att få sova hos mig ;)
(Nog för att de redan gör de men.. det skulle bli snäppet värre).

Shit vad jag är på humör idag! Jag är så glad bara.

Dusch, fix, trix, buss, jobb, 6 h, hem, ledig!

Vi ses!


Kirchsteiger

Ernst, du är mig en riktig pudding!


Hade det inte varit för att du är gift och 30 år äldre så hade jag hoppat på dig med desamma!


Maggie Moos

Hej min vän.
Sprang in från bussen efter jobbet, slängde i mig nudlar och la mig som en fisk i soffan. Dom här 12 timmars passen tar verkligen dö på en, men goa pengar blir det minsann. Har haft rätt kul idag faktiskt. Mycket skratt på mitt härliga arbete med mina härliga arbetskamrater.



Jag ser säkert ut som en ko när jag skrattar, säkert.

Annars då? Jo, det är snart helg tack och lov! Som ni redan vet blir det hålligång på lördag här hos mig, sedan vidare ut mot en riktigt kul kväll, får vi hoppas. Men jag har som sagt en del att göra innan dess, bland annat är vi i full gång med målning i nya lägenheten och sen blir det en tur till sigtuna på lördag för middag med pappa.

Här är mina fina underkläder jag inhandlade igår btw..



Lite drygt 200:- H&M

Jag vill lova dig en ljuvlig rumpa i dessa :)

Nu ska jag fortsätta slappa..


U-town

Sitter ute hos pappa och skriver.. åkte hit en sväng.
Har varit i Uppsala hela dagen och shoppat med min söta vän Kiira. Hon hjälpte mig att hitta en klänning till på lör. Det blev en blå från second hand som vi mixtrade lite med och gjorde om som jag tror kan bli rätt cool.



Tack för hjälpen madam :)

Ska väl hem till Märsta igen och få några timmars sömn. Det blir upp tidigt imorgon och måla i den nya lägenheten är det tänkt. Sen blir det jobb på det.

Kim Burvall, se nu till att inte bli sjuk till helgen. Då blir jag arg på dig.

Kram på er


Strawberries

Alltså, jag blir så glad varje gång mina muppets till vänner har varit och hälsat på mig. Lydia och Marlene lämnade mig precis. Vi har fikat och återigen kikat på Män som hatar kvinnor, en fantastiskt bra film det där. Skulle kunna se den några ggr till faktiskt.

Jag fick ett jättefint collage i present! Jag blir så glad när jag tittar på den.. Och vilka sjuka minnen sen.



..slängde ihop en såkallad tårta innan de kom. Klart godkänd!



Underbara ni!

Imorgon är jag ledig! Men man tackar.. vi får se vad man kan tänkas göra av dagen. Börja packa innan flytten kanske? det vore inte så dumt.

"Du kommer inte bli dissad, Va lite rak på sak du vet.." Hmm, thinkin' my head off :D

Sleep tight.


Tack

Jahapp! Känner mig inte ett dugg äldre än igår faktiskt :)
Tack för alla sms och mail! Hur mycket fint som helst!



Nu ska vi alldeles strax ut och äta lite. Jag vet även att Lydia och Marlene kommer över och våldgästar ikväll. Jag har väl planer på att festa till det lite på lördag här hemma. Först här, sen ut? Vi får väl se.

Ha en fin dag.


RSS 2.0