Hangover




Såg "The hanover" nyss.. vilken sjukt bra fim! Jag behövde skratta lite.

A cosy one-bedroom flat with a tiled stove

Jag överlevde gårdagen rätt bra. Jag tog första bästa tåg in till Uppsala för en härjad kväll på Framfickan med tjejerna och även Linus (jobbarkompis på Arlanda). Man börjar ju kunna sina rutiner nu och man vet oftast hur kvällen slutar så vi drog oss vidare mot Birjer Jarl i vanlig ordning. Väl inne var det kaos! Tusenmiljoner människor som skulle dit samma dag som vi. Till och med garderoben var full, så det var bara att hålla i sina saker.
Trycket lättade dock efter ett tag och vi fick slänga väskorna bakom disken.












iina snorkla på rätt bra imorse vill jag lova! :)
Och jag - piggare än någonsin!



Jag hade det riktigt mysigt.. Tack för en kul kväll! Hörs senare.

Uppsala 2night

Fantastiskt att vakna upp när man är ledig! Solen skiner dessutom. Mormor och morfar har varit här och grillat lite körv, så mysigt så.

Jag sitter och funderar på vad man ska göra av den kommande kvällen. Kan det kanske bli en mysig kväll på Framfickan tro? jag har lite olika bud så vi får väl se. Man vill ju helst hinna med alla, men man räcker inte riktigt överallt alla ggr. 

Lite färg på näsan skulle man ha, ska man cykla ner och sola kanske?


Hej på dig du

Nu när jag gått in här har jag sett den äckliga bilden alldeles för många ggr. Så dags att skriva!

Det blev jobb igår, en ganska lugn dag med lite flyg. Det blir desamma idag. Skönt att man börjar 14, hinner man sova ut lite.

Nu blir det dusch.



Fint drapperi va?

Sthlm

Igår spenderade vi eftermiddagen hemma hos Kim som sagt. Drog senare ner till Mats för lite sällskaps drickande, trevligt.
Vi tog tåget in till Stan för att sedan ut och skaka våra lurviga. Jag är ju inte jättebekant med Stockholms utehak (ännu) så vi hade inte riktigt bestämt vart vi skulle gå. 
Det blev tunnelbanan mot stureplan i väntan på Hampus och grabbarna och när vi klivit av känner jag plötsligt hur jag har något klet längst ner på ryggen, jag drar genast dit handen för att känna efter. Vågade jag ens tänka på vad det var? FY tusan vad äckligt, jag och kim höll på att kräkas! Någon hade alltså äcklat på mig! Jag fattar fortfarande inte hur eller var? Fridays fick bli min räddning då jag sprang ner till damrummet för att sedan dränka tröjan i vatten. Det hjälpte och jag tänkte inte mer på det. Vi tog oss några öl och lite käk sen var allt i full gång!



Haha, vilken skämt! USCH.

Grabbarna kom och vi gick till Spy Bar. Absolut ingen favorit och vi väljer nog något annat nästa gång. Halvkass musik och ganska trångt. Men ölen var ju god.

Klockan var slagen och det var dags att halta iväg till nattbussen med onda fötter och skavsår. Vi köpte med oss lite käk på vägen som vi kastade i oss på bussen. Att man alltid ska vara så hungrig när man varit ute och slirat?
Den otrevliga busschauffören gjorde att vi missade en hållplats och fick gå mycket längre än vad vi hade behövt, men ack så skönt det var att slänga sig på sängen sen. 

Kul kväll trots allt! Det gör vi om.



























Ja ni, ett ståhej som heter duga iallafall. Vi fick vara med om både det ena och det andra. Tack för en trevlig kväll!

Nu ska jag nog förflytta mig till Tvn och soffan. Imorgon blir det work.

Yeeeej

Sitter i Uppsala, i kims soffa närmare bestämt. Hon har tagit cykeln iväg för att sola.. jag avstog denna gång.

Snart är det dags att fara in tii Stockholm, är skapligt sugen :) Det blir lite förfest med Mats och grabbarna till en början.





Tack för mig, HEJ!

Rock n' Roll


Fredag hela veckan

Hallå alla stekare där ute.

Har precis mättat magen och sitter numera framför TVn. Nu kanske ni tänker att, men det är ju fredag? vad gör du hemma? Hehe, jag laddar upp inför morgondagens ståhej.

Jag och mor min har spenderat hela dagen i stan. Det har blivit en del shopping men för min del bara lite smink, ett par leggings liknande brallor, en kofta och ett par örhängen. Jag tog även tillfället i akt och klackade om två par skor. Jag fullkomligt skämdes när jag la upp dojjorna på disken. Skomakaren frågade vad sjutton jag trampat någonstans? Det är för mig lika obegripligt..
En öl och god lunch spenderades i eftermiddagssolen.

Hampus är här på storbesök också! :) En vän jag träffade när jag bodde i Usa som numera bor i Skåne. Vi har haft så jäkla kul och nu var det ungefär ett år sedan vi sågs. Det blir utgång tillsammans imorgon.

Lite fina minnen..

Jag och Hampan för ungefär ett år sen - en collagefest på Manhattan
(Det var drag i den öltunnan vill jag lova. Och det bästa av allt, den tog aldrig slut!)




Vackert



Starbucks - en trogen vän



Mina bustroll som jag längtar efter varje dag..





Mitt hus!



Sushi stod ofta på menyn



The Coakley's



Jag är såååå glad för mitt år där borta. Min familj gjorde det till det bästa <3

Hej sålänge.

NEJNU..

VARFÖR FUNGERAR DET INTE ATT GÅ IN PÅ SIN EGEN BLOGG?

HALLÅ DÄR

Hallå där..

Vaknade för ett tag sedan av att mamma gjorde frukost. Mycket gott var det! Tänk så bra man har det ibland. Kiira och iina kom och hälsade på mig igår kväll en sväng, det var så länge sen jag såg er.. lite uppdatering om allt möjligt kan man säga.

Det verkar som om jag och Kim ska göra Stockholm på lördag! En glad överraskning vill jag lova. Vi har inte riktigt bestämt vart det bär av någonstans men det finns nog en del att välja på.

Det blir jobb idag kl 14:00 och samma imorgon.. Anton jobbar också, hoppas man kanske lyckas stöta på honom under dagen. Ledig fre då bär det in till Sthlm för lite shopping. Jag har lite olika second hand butiker att checka in bl.a.



"Lek inte citron DU"

Rosaaanaa yeah

Lätt skönaste låten idag! Grabbarna i videon är förbryllande snygga.


What to do

Vad gör man en dag som denna när regnet minst sagt öser ner och man är ledig dessutom. En runda i spåret ska det bli men först när det slutat regna! Det är en gubbe i köket som är här och försöker laga espresso maskinen också, så jag törs inte gå ner..

Hittade ett par toksnygga jeans jag filurade på om man kanske kunde göra ett par själv? Kom på att jag inte riktigt har de prylar som behövs men en annan gång kanske.





Jag tror det börjar spricka upp nu. Skyndar mig ut innan det vänder igen.

Later..

Legend

Kalla mig nörd om ni vill, men är det inte fint? Inget jag lyssnar på idag men det väcker minnen iallafall. TOKHÄRLIGT!


-.-

Bättre sent än aldrig heter det va?

Här är jag iallafall. Hoppas allt är bra med er, här är det fint! Ligger i sängen och lyssnar på gamla Backstreet Boys godingar, vad hände liksom? :D. Det har iallafall varit ledigt för min del idag, Jippie! Tog en minst sagt lång promenix med mamma tidigare idag runt till Steninge slott bl.a. Det är sååå fint där kom jag på nu.. hade aldrig riktigt gått ner till parken och vattnet förut men ack så fint. Där skulle man sitta med den man höll kär, inte sant?

En liten titt ner från trappan vid huset.. förlåt, slottet.


Från andra sidan..


Det blev lite film ikväll. Vi hyrde The hitcher och jag måste erkänna att jag hoppade till ett antal ggr i soffan. Annars var den som alla andra sånna där filmer, rätt förutsägbara. Jag ska iallafall aldrig plocka upp främlingar vid vägkanten något mer, den saken är klar!

Nu ska jag sova lite och njuta av ledigheten imorgon igen. Hoppas på bra väder så man kan få jobba på brännan som försvunnit för länge sen.

God natt.

Saturday night

Herrejösses vilken dag! Det var ju rena rama självmordsförsöket att kliva upp 03:30 i morse för att sedan börja jobba. Tur att jag har en moster som är flygvärdinna och flyger på samma terminal som mig så jag fick skjuts i morse, sparade en del tid och ork på det. Timmarna gick fort och jag har skrattat så mycket idag så att magen tog stryk.

Efter jobbet bar det hem till mamsen som fyller år idag. Hela 44 år blir hon. Har haft släkten över, ätit gott och bara myst. Hon pyste just in till stan' för en utgång med tjejkompisarna, det kan hon gott roa sig med!

Mamma tog en smygis innan hon gick..


På med partypjucken


Det springer ett troll vid matbordet?


John såklart. Och morfar på ett litet hörn..


Melon rush


Min söta kusin, även kallad Vanessa


Vanessa tycker att elvispen låter för mycket..


Mamma vispar ändå..


Plockar smultron


Jag blev inte med på en enda bild, ovanligt? nja..

Mer än såhär blir det nog inte. Jag fick en släng av att jag skulle följa med in till stan' ikväll men backade i sista stund, är glad att jag höll mig hemma. Har bror här nu och myser framför Tv:n istället. Klokt val då jag ska jobba imorgon.

Simma lugnt!

All star

Jag fullkomligt dör för dessa fräscha dojjor. Jag såg att Kim såklart hann föra på dom vita, men vad 17 :)



Stå nu snällt i butiken och vänta så kommer jag den 25:e!



Självklart blir det ett par till lill-junior när han/hon nu kommer i framtiden. Supersött!

Promenix

Har precis varit ute och gjort av med några kalorier, skönt! Jag passade även på att trolla fram mina blomsterkunskaper och gjorde en fin bukett till mamsen, visst blir man väl glad av blommor?


Grym kväll!

Har äntligen börjar piggna till lite efter gårdagen. Vi hade fantastiskt KUL!
Jag var ledig både idag och igår så jag kände att det var på tiden att vi hittade på nåt kul.. Träffade upp Kimpan för inhandling av en flaska Rose och vidare mot Uppsala. Vi satt igång med våran egna lilla "förfest" som för övrigt börjar bli lite av en tradition, eller hur Kim? skönt o se att du är gladare nu.
Vi mötte upp iina, kaisa och Kiira och drog oss mot Framfickan - Jag gillart'. Tanken var väl att inte gå vidare till Bj eftersom ekonomin inte tillåter men det gick bara inte att motså. När vi såg att kön var längre än polen var vi nära på att ge upp, men tackar vet jag Börge! Vi kom in snabbt och bra :)

Några bärs senare blev det efterhak hos några trevliga grabbar. Riktigt kul! Snåla inte med spontana kvällar, det är mitt tips!

Det blev såklart bananpizza tidigare idag, det liksom tillhör ju. Tur att jag ska ut och gå ikväll..

Jag är lite avis på din stjärt, Kim!


Rock n' Roll


Haha, med glimten i ögat. Där fick jag till det!


Söta fröken på framfickan


Kiira is smokin' hot!


Kim är sugen och tar sig en tugga..



Tack tjejer!

Let the beat rock

Jag och Kim röjer, that´s the way it is! Sorry guys.. 

Ikväll blir det framfickan, sen? jag vet inte. Det som lever får se. PUSS

Hipp hipp hurra

Gratulerar våran söta Vican på sin 32-årsdag!


Weakness

Jag skulle ha uppdaterat er om helgen som varit med bilder osv men jag orkar verkligen inte! Den här dagen har tagit död på mig och min stackars lilla kropp. Nu blir det natti för hela slanten!
Gör ett nytt försök imorgon.


Halmstad i mitt hjärta

Åhhhh. Vilken underbar helg vi har haft! Man behöver verkligen träffas sådär ibland och märka hur mycket det betyder. Jag berättar mer imorgon.

Tylösaaaaaaaaaaaaand <3




God natt mina vänner, jobb 07-19 imorgon väntar..

Living the dream?

Har precis packat en liten väska med kläder till imorgon. Som vanligt hade jag svårt att bestämma mig för vilka plagg som skulle följa med så det blev mer än nödvändigt. Jag kan inte packa.

Det har varit en del flighter på jobbet idag vilket innebär rätt mycket folk. Man träffar allt från snygga kostymnissar (..och vilka rumpor) till barnfamiljer som ska iväg och semestra. Regniga dagar som den här vill man ibland bara klä av sig uniformen och hoppa på flyget..
Ivääääääg så långt det bara går till sol och värme!

Jag har iallafall bestämt mig för att flytta utomlands om ett tag. Antingen tillbaka till USA, kanske flyttar jag in till Manhattan? Alternativt England (Manchester? ;) där jag ska träffa min blivande man och få små söta fotbollspojkar. Den brittiska accenten gör att jag smälter..



New York - Here I come..

Eller..



Mina framtida fotbollspojkar tillhörande snyggaste pappan i Manchester..

Haha, mina framtidsplaner är inte att leka med..
Jag kan inte riktigt bestämma mig?

Do not open yet

Har precis börjar morgonen med en dusch och en mega frukost, för att orka dagen. För er som inte tittat ut genom fönstret idag så kan jag meddela att det regnar, Igen! För mig som jobbar gör det inte ett dugg, blev nästa lite glad :D

Usch, jag känner mig nästan såhär. Är proppmätt!



Nej, inte än.. om nåt år kanske?

Ska klä på mig uniformen och knalla till bussen, vi ses!

Jobb är jag, jag är jobb

Tjipp!

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Fick gå lite tidigare idag vilket man oftast brukar få göra, de är så gulliga. Dagen har gått extremt fort och jag har inte alls fått ont i fötter eller ben som jag brukar. Vinkade lite åt musiksnillet Ludacris som gick förbi på eftermiddagen ;)



Anyways.. Ska krypa ner igen. Sista jobbdagen innan helgen imorgon, sen är det ledigt i några dagar.
Förresten, fick se mina efterlängtade busfrön Maya & Mattias i webbkameran igår.. Det var så jobbigt att jag inte kunde hålla tårarna tillbaka, saknar de så mycket. Jag saknar hela fam Coakley..
Jag ska spara ihop pengar nu så jag kan boka en biljett till New Jersey inom kort..

God natt och sov gott!


Nemen hej!

På fredag får jag äntligen träffa dessa fina tjejer igen..


Johanna


Jensa


Emilia


..Och Sophie!

Två missar jag tyvärr..


Klara


Emelie

Hoppas vi ses snart iallafall..

Nu kallar jobbet!


Jag säger inget, så har jag ingenting sagt

God kväll!

Klockan är lite drygt 10 över 12 och Jennika är inte nå vidare trött. Ska jobba imorgon men får en lite sovmorgon då jag börjar kl. 13:00.
Hade myskväll hos Marra igår med Lydde och Therese. Vi smuttade lite cider och spelade plump. Vi kvinnor har alltid varit mycket för kortspel ;) Kvällen slutade hemma hos Lydde med musik och fortsatt trevligt.

På fredag drar jag till Halmstad!  Ska träffa mina underbara vänner från Usa tiden. Träffar er så sällan så det ska bli grymt! Och Jennifer, I´ve missed you a lot! Hoppas på bra väder så vi kan köra lite schyssta uteserveringar och kanske lite Mårtenssons nostalgi?



Bättre än sådär blir inte inte ikväll. God natt och tack för mig!


My bad

Åh jädrar vad illa med uppdatering här! Jag har jobbat, jobbat och jobbat de senaste dagarna och skyller därför på det. Man jobbar verkligen bara häst-pass på Arlanda och orkar inget annat än att sova när man kommer hem på kvällskvisten. Det bästa är iallafall att jag trivs så jäklarns bra med mitt gäng, de är verkligen superschyssta. Idag har vi bara pratat snusk, haha.

Såg att jag hade ett missat samtal från Manchester nyss.. så trevligt.
Ska man ringa upp kanske?



Jag ska sova nu så jag känner mig riktigt utvilad så återkommer jag med nåt roligt imorgon.

X

RSS 2.0