Tjena tjena, årets solbränna!

Lilla pappa fyller hela 49 år idag så jag är här ute på landet och härjar en sväng. Vi har lagat massa god mat och haft det fint. Nästa år blir det riktig storfest!

Valborg börjar närma sig.. det låter som att det blir lite picknick i stadsparken och sen hänger vi bara på.. Just nu känner jag mig inte alls motiverad för fem öre. Hoppas det ändras.

Jag tror jag tar mig en funderare...

Får ju förhoppningsvis träffa min Alex på torsdag iallafall! Har saknar dig!


Faaaantastiskt!

Studentskiva igår! Hade aldrig tidigare varit på Blue Moon Bar i Sthlm men det var helschysst. Jag kände mig inte riktigt motiverad till fest igår efter att ha kommit hem från två dagars festande i Uppsala men kom iallafall på fötter efter en skön grogg (smirnoff - apelsinjuice för informationens skull) hos min vän Lydde. Väl framme stapplade jag in med mina klackar, kjolen på halvfjong och hade bara allmänt trevligt på dansgolvet med alla sköna människor!
Efter krogen skiljdes vi åt, jag mot Bromma och resten mot Märsta. Fantastiskt!

Nu har jag tagit det kloka beslutet att inte festa på ett tag.. dels är jag pank och dels måste jag tänka lite på hälsan känner jag. Förresten, det var något som vi svenskar så glatt kallar Valborgsmässoafton på torsdag - det sket sig på en gång!




Gårdagens vimmelbid blev inte vackrare än såhär, Patte och jag.


Summeringen av Fre, lör var inte heller mellanmjölk vill jag lova! Med Svenne banan, Gargamels bullkuk (ursäkta) och koffein tabletter har jag fått mig många skratt! Det gör vi om gott folk!




Nu tänkte jag inte lägga ner fler tangenttryck på det här, börjar bli trött. Ta det varsamt så hörs vi!

Noomi

Gääääääääd vilken bra helg i har haft! Verkligen fulländad. Men icke slut än, ska nämligen på den här tösens studentskiva på Blue Moon ikväll (var länge sen sist). Därför hinner jag inte med mer än såhär, bilder osv får jag helt enkelt bli ett senare projekt!



See ya in the vimmel igen!


Smutt as smutt can be

Känner mig ruggit taggad på en grym kväll - please give me! Har rustat upp lite lagom för kvällen och vi väntar nu på att Kim Krull ska sluta jobbet så kvällen kan börja. Ska packa väskan och bege mig mot iina nu..

Hoppas ni andra får en superkväll!



På tal om allt och ingenting så saknar jag mina Usa bruttor, vi får se till att ha våran reunion snarast! See ya later!

I mig finns en annan

Hejsan hoppsan! Sitter här i min ensamhet och funderar.... funderar, funderar, funderar.. kommer ingen vart.
Efter att ha blivit lämnad ensam i min säng i morse fortsatte jag sova lite halvdåligt i ungefär 3 timmar till. Jag vaknade upp med sjukt ont i foten (finns en klantig förklaring till varför som jag inte vill dela med mig av). Iina ringde och meddelade att det var sjukt fint väder så vi bestämde oss för lite solning på balkongen. Årets första dag i bara bikini! Det blev cykeln ner till C för en glass också, den springer vi bort imorgon - ingen panik!








Det ryktas om att det blir IINA JENNIKA KIM time imorogn, HÄRLIGT! Det var inte bara lite på tiden. I need to get some sleep om jag ska orka med dom takterna imorgon.

Harebrahej!

Uppfinning 2009?

Det är på tiden tycker jag att någon uppfinner en party-outfit som kan transfereras till myskläder.. 
Du har varit ute och festat en kväll och följt med någon hem? Morgonen därpå känns inte festblåsan och stillettklackarna så heta längre, så röd i ansiktet staplar du hemåt. Tänk dig då en klänning som i ett ögonblick kan förvandlas till ett soft mjukisset. Och stilettpumpsen till sneakers. Walk of shame har aldrig varit så bekväm...


Mysdag

Kiira har äntligen kommit hem till gamla Märsta på besök vilket gjorde att jag såklart åkte ner till fam. Lindén med en jädra fart. Vi har inte gjort något speciellt alls, mest bara tagit igen det vi har missat.. Vi försökte även planera lite inför valborg som komma skall men kom fram till att det kanske är dumt att planera för mycket. Det blir iallafall Uppsala och massa god dricka i slottsparken? stadsparken? anyways, det lär vara proppat överallt!


Iina & Kiiras fina mimmi-rosett de utsmyckade mig med. Jag önskade mig Elin Klings fina dock-lockar men det där var ju också en variant :)




Imorgon blir det träning i form av innebandy... känner att jag måste vila upp mig nu!

Sleep tight .


Sikken mormor



Haha..

Vanessa & Jag

Måndag igen.. för mig betyder det dock inte arbetsvecka utan ganska ledigt. Jag börjar tröttna lite på att bara gå runt och glassa, vill faktiskt jobba lite nu. Som tur är har jag mina extrajobb jag kan hoppa in på ibland.

Idag är jag hos kusinen, Vanessa.. har precis gjort lunch och nu sover trollet... Tror det blir en promenix till parken när hon vaknat. Det ser rätt kallt ut?



Sitter och spånar lite på vad som händer i veckan.. har nog bara träna på listan. Några förslag? Vi hörs lite senare tycker jag!

Fågel..

Bildbevis på att jag & Kim har varit raggare sen barnsben..



Haha mjukbrallor och djurgårdshalsduk, på FEST!

Meeeeen....

Jag var lika seg som vanligt. Måste springa nu....



BYEEEE!

Flås

Jag är så gott som död nu.. Har inte gjort annat än o svettats idag! Jag och mamma började morgonen med 6 km i spåret och på det har vi cyklat runt hela Märsta typ 10 ggr.. Upp och ner - ner och upp! Har jag inte förlorat minst 1 miljon kalorier idag, då vet jag inte..



Ikväll blir det andra takter däremot! Vi ska hem till Jossan ikväll som har fyllt år! Det ska ju firas såklart.. jag känner min inte sådär jätte på topp just nu men det lär väl vända.. Det är ju mig vi talar om trots allt!
Jag ska ta o sätta lite fart nu så man hinner med allt! Middag coming up!

Jo förresten Rickard, såg din väska du hade fyndat så fint där.. vilket kap! ;) Om inte Kim vill gå med dig sen när du har den hängandes över axeln så kan jag ställa upp! Haha..

Ha en riktigt trevlig kväll!

Happy face

Taaaack för ganska oväntat men mysigt sällskap i natt ! ! Om jag har tur finns det en liten doft av kanel kvar mellan kuddarna. Sweet ! Hoppas du vågar dig tillbaka :)

En annan bra nyhet är att jag har gått vidare med jobbet. Jag ska bara godkännas av länstyrelsen först, sen är jag så gott som färdig för kursen som ska göras innan det nya arbetslivet sätter igång. Spännande !

Är barnvakt åt lilla Vanessa idag, ska kika iväg!

Take care!

Sov gott..





Victoria's Secret

Hmm.. en hemlis är vad det är. Jag är personligen inte så mycket för läpptjafs, använder det sällan men detta är att älska! Både smakar och doftar gott, finns i tusen olika sorter. Jag får be Jennifer att köpa hem ett lass från Staterna nu när du åker :)



Jag har dock en tendens att sprida ut mina lite här och där..?

Back in the 90's



Det här är min favorit för tillfället! Roxette är ju grymma!

Hold on

Nu har vi varit duktiga! iina och jag körde samma powerwalkrunda som sist, känns bra i benen och rumpan nu :)
Mer än så får ni inte veta för tillfället! Ska hoppa in i duschen nu!

Puss&kram


Trött? vem? Jag?

Uppdateringen är MER än trött just nu.. så trött att jag inte ens vill uttala mig. Har varken jobbat eller slitit över huvud taget de senaste dagarna, utan mer bara gjort det jag har velat! Överlevde påsken också och hade för övrigt en underbar helg.. Tack för den!

Skulle träffat Kiira imorgon (har inte sett dig på flera veckor, inte okej) men det ser inte så ljust ut nu. Allt man gör kostar ju, och ekonomin lovar mig absolut ingenting just nu. Hoppas kanske på att få se er i helgen..

Jahapp, annars då? Min lilla gräddbakelse iina har precis tagit cykeln hem, hon gjorde mig sällskap till Desperate H. Mycket mysigt.. Hon är snart här igen då vi ska köra vasaloppet imorgon bitti!

Nej gott folk, nu ska det sovas då det inte blev många timmars sömn inatt (vilket var helt Ok!)..


Jag kände att jag ville dela med mig av dessa bilder på min söta lillebror för X antal år sedan. Det skulle lika gärna kunnat vara jag?







Förlåt Jimmy..

Grattis

...till dig Anton som fyller år idag! :)



Puss&kram

Sommarvärme

Det känns i hela kroppen att sommarn' är på G..
En del kör med att kombinera den fina sommarvärmen med ett glas vin eller två på fönsterkanten ;), jag kombinerar den med ett åk som heter duga. Haha, jag har flugit fram på Skepptunas gator och torg (jag förstår inte varför alla höll sig inne?). Kim, tyvärr var du inte där när jag åkte förbi.
Jag föddes nog med en liten rallykalle i mig trots allt...







Ta nu hand om varandra där ute, det blir inte min uppgift ikväll.

Power

Hello all of you!
Ligger i sängen och kikar lite olika bloggar medan jag hör Ballar av Stål i bakgrunden.. Kul att låta sig inspireras lite ibland.
Dagen har bjudit på minst sagr fint väder. Jag och iina drog på gympadojjorna för en timmes powerwalk i solskenet. Det blev backar, kullar och skog vilket gjorde att rumpan fick kämpa på ordentligt! Kimsan kom över också. Skänker en extra tankte till dig just nu <3

Imorgon blir det nya äventyr! Startar dagen kl. 09:00 med en snabbpromenad sedan ska jag träffa Camilla!

Hörs!

Fynd!

Jag har faktiskt hunnit med att fynda idag också! Checka in denna härliga jacka/kavaj som jag fick för 10 pix idag.





..Och som du sa iina, den går i vårens "orkester" trend ;)



D&G.


Rosa nagellack och halvtaskig Dj

Med rosa nagellack och en halvtask till Dj fick vi ändå Märsta att gunga igår.. Jag och iina klämde till med återigen en spontan kväll med vitt vin och puben Corner som efterföljare. Man vet ju vad man har att vänta på det där stället. Är du mellan 40-60 och söker kärleken? gå till Corner. Ja, jag lyckades också! Fick ragg på någon man i medelåldern 55 (?) från Italien (?) med grått, krulligt hår som gärna hade velat ha mitt nummer, men dum som jag var tackade jag nej :P
Hur som helst, träffade David som för övrigt gjorde kvällen bra. Det var ett tag sedan man såg den lilla gossen men det är alltid lika trevligt. Vi slutade upp på Märstas enda danshak, Kc. Trevlig kväll blev det!



Det var tänkt att jag skulle följa med mor min in till Stockholm idag för lite shopping men avbokade med ett sms tidigt i morse. Det fick bli en annan dag. Dumt att ta risker?
Istället blev det en brakfrukost hos Lindén.. vi gick upp till Ica för att inhandla lite färska frallor, potatissallad och påskmust. Det blev en fin kombination!

Nu ska jag bara kasta mig i sängen en stund. Kan behöva det..

Vitt är .. fit!

Wow! Vilket underbart väder vi har idag! Det måste vara för att det gick så bra för mig igår, hehe. (Njaaaa..). Tusen hjärnceller färre i mitt huvud gick jag från klassrummet igår men med en liten känsla av att det ändå gick vägen. Vi får väl se, svaret kommer om ungefär två veckor.


Den här söta skinnprylen vill jag ha!



Jag hittade den på Chicy.se för ganska länge sen. Den har väl säkert gått ur sortimentet nu.


Jaha, iina! Ska vi dela en flaska vitt i solskenet tycker du? :) Jag ska väl börja röra mig neråt till dig nu så det inte blir alltför sent. Det blir säkert kanon det här!

Lateeer gott folk!


Hoppas...

Nu väntar en lång skrivning av prov... Om ca 1 h, då jäklar! Ska bege mig mot Arlanda nu. Hörs senare! 

Vem ska man egentligen lita på?

Kim din jävel! Det var alltså du och din kära karl som ringde mig 511 ggr igår... HAHA! Jag har nu fått veta att ni planerat ut det råaste april skämtet på mycket länge.. och stackars Kaisa fick ta den istället! Gulligt att få ett Gonorré samtal mitt på dagen sådär. Det enda skämtet jag gick på igår var från min kära vän Anton. Samtalet gick till ungefär såhär:

- Har du hört att Kungen fick en hjärtattack i natt?
- VAAH? Näe... stackarn?
- Mmm, har du inte läst tidningarna?
- Neej, det måste jag göra! Det kommer ju bli värtsa kallabaliken nu ju!

Hahaaaaaaaa, LURAD!

Visst är det väl tur att vi har en dag som 1:a April... den enda dagen det är riktigt okej att luras så öronen blir blå. Konstogt att alla människor blir dummare än vanligt just den dagen bara?


För er som inte vet drog jag med mig iina in till Stockholm igår kväll! :) Vi träffade upp lite skönt sällskap och körde lite barrunda. Det blev både fjortis-hak och hårdrockare som svängde med sina långa, svarta hår. En kul kväll med variation!
Dessutom var det supersmidigt med nattbussen hem, den körde oss ända till BURE! Vi som hade räknat med en nattpromenad från stationen.

Snart blir det jobb på det här. Ska åka upp och jobba kl 17- 22 idag. Fint med lite cash sådär!

Pussmedkram

RSS 2.0